Svek?

Allt sköljde över mig som en våg, hela dagen har varit konstig. Mycket tankar kring det gamla, men även för nytt. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera när nån som står mig nära blir sviken, jag vet själv hur ont det gör men endå, även fast jag vill så kan jag inte göra nånting. Jag önskar att svek inte fanns, det gör så sjukt ont när man blir sviken. Nåt man aldrig någonsin glömmer, aldrig. Jag är i verkligheten, och jag är lycklig, faktiskt, men det är endå nånting som sitter där och vägrar släppa. Jag klarar inte av att finnas för allt och alla längre, men endå finns jag där för alla och försöker hjälpa. Jag vet att jag kan inte bära allas tyngd, men jag klarar inte heller av att skita i någon.. Just nu är det precis så.. Jag blir förvirrad, och arg för att svek finns överhuvudtaget..
Men sånt är väl livet antar jag, bara att acceptera och kämpa vidare. För alla kan, bara dom vill, och är villiga o kämpa för det.


Försent för att säga godmorgon? xD

Vaknade halv 12 ungefär och har pratat med Elias på skype och Erik och duschat, typ as trist men ah^^
Ikväll så ska jag träffa Moa och Sharia och vara med dom en stund^^ Jag pallar inte ens fira valborg, vad det nu är man firar..'-.- Har bara massa dåliga minnen från valborg så den här dan kommer mitt huve gå på varv typ..'-.-
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror jag ska se på film^^

Ny header!

Fixade en ny header idag, som ni säkert ser. Klicka F5 annars ^^
Vart ute med Moa och Sharia och typ flummad sönder! Haha, blir nog att dra ut imorgon oxå ^^ Sen på fredag så ska Moa,Sharia och sharias kusin Soma och jag åka till grönalund och se LMFAO :D och såklart åka massa karuseller :D
HAHA, Jag sitter på Sharias axlar.. xD

Dagen har vart bra, väldigt bra faktiskt!
Allt känns sjukt mycket lättare nu, jag har insett att jag är stark, att jag kan klara mig ur det här. Känns bra att sanningen börjar komma fram mer och mer, det ger mig ett avslut. Jag har sagt mitt sista till Henne och sanningen börjar komma fram, en dag så kommer alla se hur alla dom här åren vart. Jag ska bli nånting, jag ska se till att göra mitt liv till mitt, då jag bestämmer. En glädje Hon kan ha är att hon kan vara stolt över sitt barn, hela mitt liv har gjort mig till den jag är idag. Jag har blivit den jag är idag tack vare allt, jag har hittat min anledning till varför det här hände, varför det just hände mig.

Ute i kjula o solar! :D

Nu är det vår!
Hihi, årets första solning ^^


Promenad o frukost vid vattnet

Planen ändrades imorse, anette kom in o sa att vi skulle gå på promenad så jag hängde med o vi prata massa o åt frukost vid vattnet och så^^ vet inte riktigt vad jag ska göra nu men ah bloggar senare ^^


God morgon!

Precis vaknat typ o ska strax gå upp o äta frukost typ ^^
Tror jag ska vara med Moa idag men jag vet inte, får se sen ^^ sjukt mycket pollen ute iaf, typ dör!


Tillfällig header!

Bara en tillfällig header just nu, som ni ser är den inte speciellt väl gjord xD
Hade så tråkigt att jag bara satte ihop nånting snabbt^^

Valborg?

Haha, fattar inte riktigt varför man firar valborg xD Ser det mer som typ fjortisafton, typ en dag för fjortisar att supa o hålla på bara xD
Så på måndag blir det typ en helt vanlig dag för mig, orkar inte ens fira överhuvetaget xD
Är hemma nu och undrar vad jag ska göra under dom här dagarna, vi är lediga tills onsdag o jag kommer ha skit trist ju '-.-
Vet inte riktigt vad jag ska gö ikv heller '-.-
Har as trist o det här inlägget va onödigt..'-.-

Blev inte så vidare värst mycket sol..

..ända solen hag fått på mig idag är när jag gick till bilen och trippen till hemköp, solen gick i moln hela tiden bara -.- och så blåste det skitkallt ju! Men sandalerna åkte endå på idag! :D
Är hos Moa nu, och bloggar igen när jag kommer hem ikv ^^


Soooola ! :D

Ska dra iväg o sola med moa strax :D ska försöka hitta mina sandaler först bara..-.-
Har precis duschat och sådär så ska klä på mig och sen ska pappa skjutsa mig ^^


~Han~

-Du har mitt hjärta i din hand så, älskling, va försiktig.


Godis o mys!

Ikväll så är nog alla i min familj skapligt trötta, så blir nog bara en myskväll ikv^^
Pappa o jag åkte precis o köpte godis, mini tjockisar.. xD Ikväll är det big brother-spökkväll så ska glo på det o sen sooooova! Har en sjuk huvudvärk! :c
Bloggar imorgon igen ^^ puss

-Göm inte problemen, förr eller senare står dom där igen.

Dom här två dagarna, dom har känts som ett helt liv. Skulle kunna sova i flera dygn känns det som, huvet går på varv och dunkar, tillbaka blickar, illamående och ännu mera tankar.
Men det här behövs, det här ska bli sista gången. Jag ska börja om på nytt, och det blir enkelt nu, ny skola, ska flytta, och jag har sagt mitt sista till Henne. Det känns okej, det är faktiskt helt okej just nu, även fast jag är helt slut. Jag har fått kontrollen över mitt liv igen, nu är det bara jag som väljer hur mitt liv ska se ut, inte någon annan.
Jag kommer få stå ut med att veta att Hon bor några gator bort, stå ut med att veta att jag någon gång kanske kommer träffa på Henne. Men det gör ingenting, för Hon är den som lärt mig det viktigaste.
Det är valen man gör som formar ens liv, väljer man fel och nöjer sig så går det åt helvete.
Att bara skita i allt och bara tänka "Det där händer inte mig" är som att säga "Jag vet att folk kommer kunna flyga i framtiden", man vet aldrig vad som händer. Händer det så kämpa, inte bara finna sig i problemen, det gäller att göra nånting åt det.
-Göm inte problemen, förr eller senare så står dom där igen.

Glömt nycklarna..

Glömt nycklarna så nu sitter jag här forever alone i trapphuset -.- smart tjej! Bloggar senare!^^


Lunch på stan med Bästa Anette!

Gick hem från skolan idag, eller minst sagt, rusade hem i panik '-.-
Hände en grejj igår, men det hade inte vart nån stor grejj om det inte fått en följelse idag, vilket förstörde min dag och fick min skalle att gå på varv.
Rusade hem i panik och tårar så folk måste ju undrat vad det va för fel på mig xD
Va hemma ett litet tag o alla telefoner ringde hela tiden typ '-.-
Anette ringde mig iaf strax innan 12 och frågade om jag ville komma ner på stan och äta lunch med henne och prata. Såklart så gick jag ner på stan till hennes jobb och mötte henne, och vi åt lunch och prata en hel del, vilket va behövligt! Världens bästa låtsas mamma!
Kom nyss hem och sådär, tack och lov för att det är fredag imorgon!
Älskar fredagar!
Förra inlägget var jag bara tvungen att skriva, det va ett sätt att få ut mina känslor och samtidigt få ett avslut, eller jag hoppas på ett slut.
Jag bloggar senare, tror jag. Idag blir det att lägga sig tidigt och försöka få lite sömn så folk slipper mitt jävliga humör dagen efter sen xD
image description

Till Dig

Att säga att jag hatar dig vore inte ren sanning, för jag hatar inte dig. Jag hatar den du blivit, drogerna förstörde den person jag igentligen behöver mest. Jag hatar allt du gjort, jag hatar att veta att du har tid att skaffa kille men inte ha kontakt med dina barn. Hatar dig för att du inte ser, du ser inte hur många du skadat.

Jag hatar att jag en gång skyddat dig genom att ljuga o hålla undan saker, för hade jag berättat allt, hade det aldrig blivit lika illa som det här.
Jag saknar dig,hatar dig, älskar dig, avskyr dig, men samtidigt är jag tacksam. Om du ens lärt mig nånting så är det att jag inte vill sluta som dig.
Samtidigt som jag avskyr din svaghet så är jag imponerad, jag skulle aldrig klarat av mig själv om jag gjort nånting sånt här.
Man gör sina val i livet, ibland blir vissa saker ett misstag. Men det här är inte ett misstag, du VALDE ditt liv.
Vill man nånting så kämpar man för det, det räcker inte med att nöja sig, för i längden så tjänar du inget på det, bara att kolla på ditt liv just nu.
Du levde ditt liv förut, va inte tacksam för det o nu får du sota för det, kallas karma.
En dag, så inser du hur många du skadat. Den dagen kommer vara mitt livsbästa dag. För dig kommer den dagen mer eller mindre vara rena helvetet, och tro mig, den dagen du får lida lika mycket som vi andra har gjort under dessa alla år,den dagen ska jag njuta!
Samtidigt som jag nu visar allt mitt hat mot dig så ska du veta en sak, jag saknar dig, men det betyder inte att du behöver komma tillbaka. Du har fått dina chanser, och jag har lärt mig att med dig kommer jag aldrig få mitt liv så som jag vill ha det. Du är en del till varför jag har mina drömmar nu, du är ett exempel på hur jag inte vill att mitt liv ska sluta. Jag väljer hälldre ett lyckligt liv än ett olyckligt liv på pundarbänken.
Du hade oxå det där exemplet, men du lärde dig inget av det.
Jag har dom som får mig att må bra, som faktiskt aldrig sviker mig, som bryr sig mer än allt annat om mig, och det är pappa och Anette.
Tack vare Anette har jag lärt mig massor, hon är en ängel! Hon är otrolig, hon går mig på nerverna ibland, men det slutar endå alltid med att hon har rätt. Hon är otrolig, förstår inte hur hon själv orkar. Hon är som min mamma, den mamman jag aldrig haft. Enormt tacksam över att hon finns, hon är en ängel!
Tack vare pappa så har jag fått ett normalt liv, jag har världens bästa pappa, man kan inte ens beskriva med ord hur bra han är!
Pappa och Anette är guld värda!
Jag hoppas att du en dag tar tag i ditt liv, för oavsett om jag hatar dig eller inte så kommer du aldrig mer bli en del av mitt liv igen.
Men jag ska lyckas och en dag visa dig att man faktiskt kan bli vad man vill, bara man kämpar!
Jag hoppas du läst det här nu Mamma.

Jag blir tokig!

Jag är chockad..
Bloggar senare.


Trött!

Prao idag igen, men nu börjar vi något tidigare -.- är typ dödstrött men ska ta o kliva upp från sängen och fixa mig strax^^
Bloggar senare :)


Dag14

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Något jag saknar.. Min hund Tindra som jag hade hos Mamma, saknar min lilla syster och min Mamma^^

Dött i hagel o spöregn

Dött i spöregn o hagel.. Vi lappade så börja det hagla/spö regna så vi typ dog xD har gått sjukt mkt idag oxå -.- vi gick iaf till maxi o köpte dricka o glass^^ pappa hämtar mig om typ 1-2 timmar o ska slappa resten av dagen! XD imorgon blir det att lappa kjula-.-


God morgon!

Dagen består av att lappa röksta.. Vi har precis vaknat, som jag skrev i förra inlägget så sover ju jag o sharia hos Moa^^ Vi ska klä på oss nu och vid 11 ska vi ut o lappa, hoppas på bra väder!
Gårdagen? Moa åkte o kolla på lägenhet o jag gick o mötte Sharia och vi gick typ runt halva stan. Efter typ hundra år mötte vi Moa, vi gick typ o käka pizza och va ute ett tag o sen ut igen och flummade sönder mer eller mindre xD Vi drog in vid 22 och så videoskypa vi med William och Moa duschade o vi höll typ henne sällsskap, sen la oss i sängen och flumma lite ^^ Bloggar sen ^^
Bilder från igår. Vi höll på o cykla över en padda!! ;o och så hittade vi nya glasögon.. XD


Prao!!

Imorgon är det prao, ska praoa på pappas företag med Moa och Sharia, vi ska typ lappa röksta.. Dör lite smått.. Men blir iaf att sova hos Moa med Sharia inatt eftersom att vi ska lappa röksta o hon bor ju i röksta ^^
Har pratat lite i telefon nyss o är skapligt irriterad o har huvevärk..-.- hatar att vissa inte tar ansvar för sitt eget jävla liv.. Jaja, ska väl ta o va social med Moa nu ^^ blir en liten tjejkväll ikväll, älskar!! :D


Skolan!

Sitter i skolan o har precis haft idrott med B klassen, och efter skolan blir det att vara med Moa ^^
Bloggar ikv ^^


Dag13

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Min favorit årstid är sommaren!
På sommaren så är allt så sjukt mycket bättre! Har sjukt många roliga minnen från sommaren, det händer så mycket då. Saker man antigen skrattar eller gråter till xD Ge mig sommar nuuuu!! :D
Bilder från i sommras, minnen allihopa :D

Dag12

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Min högsta önskan.. Att få börja om med familjen, och att kunna få alla o må bra! :)

Dag11

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Något jag önskar jag gjorde oftare är att ringa till min lillasyster, och visa lite mer tacksamhet ^^

Dag10

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Min drömresa.. min drömresa är att åka jorden runt med Moa och Sharia^^

Dag9

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Om jag vann 10 miljoner skulle jag.. ge 2 miljoner till pappa och anette, 2 miljoner till farmor o farfar och ge 2 miljoner till välgörenhet, ta 2 miljoner o använda och öppna en advokatbyrå o resten skulle jag spara ^^

16 April 2012

Skriver in ditt namn i sökrutan på facebook, vet inte varför.
För att bli påmind? Eller är det för att jag saknar dig? Saknar jag dig ens? Eller för att se om du gjort nånting nytt?
Jag vet inte ens själv.
Minnena plågar mig dag som natt, det är nånting som aldrig kommer försvinna. Att lära sig leva med det är inte nånting enkelt. För varje gång jag ser eller hör nånting som påminner om dig så kommer allt tillbaka. Att veta att du bor några gator bort gör inte saken bättre, vad händer om jag träffar dig? Kommer du känna igen mig? Kommer du vända blicken när du ser mig eller komma fram?
Samtidigt som jag hatar dig för allt du gjort, så är jag tacksam. Tacksam över att allt som hänt gjort mig till den jag är idag. För om du ens lärt mig nånting alls, så är det att jag inte vill sluta som dig
En text som skulle kommit ut i måndags men som jag inte hann publicera.

Dag8

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
  1. Göra en jorden runt resa med Moa och Sharia
  2. Utbildat mig till advokat
  3. Flyttat från Eskilstuna
  4. Börjat jobba som advokat
  5. Byggt upp en relation med min syster
  6. Löst alla mina problem
  7. Lärt mig att leva med det gamla
  8. Tagit körkort
  9. Göra en resa med familjen
  10. Raderat mitt facebook-konto
HAHAH, vet inte riktigt varför jag tog med det där sista xD

Kjula!

I mjukiskläder och halvt osminkad, åker jag till kjula ^^
Bjuder på en ofixad bild ^^


Mobil o data ! :D

Fått tillbaka min data o mobil nu, överlycklig typ :D
Ska åka till kjula strax, fixar dagarna jag missat då ^^


Tjejkväll!!

Tjejkväll ikv, och på söndag får jag tillbaka min telefon i data, jippi :D bloggar på söndag igen:D


Förlåt!

Har inte bloggat pga vissa saker som jag inte nämner på bloggen, bloggar från Moas telefon nu i kommer inte blogga fören på söndag igen, har ingen telefon fram tills dess..-.- jaja bloggar på söndag..^^


Grattis farfar! ♥

Idag fyller min farfar år, så ikväll blir det att åka dit för att fira honom! ^^
Dagen har vart ganska bra, eller ah vissa stunder väldigt bra! :D hihi ~Han♥~
Skippade idrotten med B idag så får ha idrott på fredag istället..'-.- Kom iaf hem för inte så länge sen, har käkat och sådär. Bloggar senare^^
Ps, för alla er som kommenterar med andra namn/anonymt, det finns nånting som kallas spåra ipadress. Så snälla, strunta i att kommentera om ni ska kommentera med andra namn eller anonymt om det inte är nåt snällt förstås^^

Gammal arkivbild

Dag7

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Min önskelista.. hmm..
Finns nog inget jag önskar mig sådär, har ju det mesta xD

Dag6

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Mitt drömyrke är att bli advokat, jag vet igentligen inte riktigt varför. Jag gillar att hjälpa människor, kanske därför ^^

Dag5

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Resor jag vill göra.. Jag vill resa överallt! Haha, älskar att resa!
Min låtsas mamma sa att man kan göra en resa jorden runt med 6 stopp, och nån gång så tänker jag göra den resan! ^^ Isånnafall vill jag stanna i usa,Hawaii,Thailand,Indien, Barbados och Dubai ^^

Dag4

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Mina drömmar.. Mina drömmar är att gå ut grundskolan, börja på gymnasie och samtidigt jobba, gå ut gymnasiet, resa jorden runt i 6 månader eller ett halv år och sen vara utvilad för att börja plugga igen på nytt.. Till advokat! :D Min dröm är att lyckas, att resa, jobba och att leva mitt liv så som jag vill leva det.

Trött..

Godmorgon ^^
Ganska så trött idag, huvevärk och mår illa..-.- känns lite grann som att den här dagen kommer gå åt skogen..-_-
Efter skolan, senare mot kvällen så ska jag till kjula för farfar fyller år ^^
Ska berätta om min helg och lägga ut dagarna ikv ^^
Puss


Dålig uppdatering- förlåt!

Min uppdatering idag o i helgen sööög men imorgon bloggar jag som vanligt^^ dagarna jag missat kommer även upp imorn, men ska sova nu. Gonatt !


Gonatt!:)

Blir nog att sova strax, dagen har vart blandad, skolan va rena helvetet..
Bloggar mer när jag kommer hem, blir nog dåligt uppdate tiss dess :)


Fredag 13de!

Fredag den 13 idag o jag ska va med madde.. Vi får se hur det kommer sluta xD bloggar från min nya iphone, älskar den! :D Precis vaknat iaf o ska strax hoppa in i duschen. Skola idag, inte en aning om hur jag ska palla träslöjden, fortfarande ont i handlederna;c Vid lunch så kommer Madde till min skola o så ska vi hitta på nåt i helgen :D saknat henne som tusan! Prata skype från 9-18 med henne igår xD jaja måste duscha, bloggar sen, puss ;*

 


IPHONE 4s!

PAPPA KOM PRECIS HEM MED MIN NYA IPHONE :D


Dag3

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Fyra viktiga personer: Min pappa och Anette, utan dom hade jag inte vart den jag är idag, och dom stöttar o hjälper mig vad det än gäller så dom är guldvärda!!♥ Madde är viktig, hon är en helt annan person men endå så lever vi samma liv, och hon förstår mig helt och vi har grymt kul tillsammans!^^ En annan viktig person är Moa, hon är den som fått mig på rätt spår igen, hon har alltid ställt upp och är guldvärd!♥

Hemma från skolan! ;c

Blev hemma idag och blir inte att vara med madde idag..;c har så sjukt ont i lederna att jag knappt kan hålla i telefon;c
Dagen igår var rätt jobbig, 11 Oktober va sista gången jag messa med Henne, allså ett halv år sen. 6 månader och 12 dar sen jag träffa Henne.
Dagen ? Blir nog att ligga i soffan o glo på tv och film ^^ men det blir skola imorgon iallafall^^ och då ska jag träffa madde ^^
Äre stavfel i inlägget så äre för att jag har grova problem o hålla i telefon xD
Dag3 kommer upp senare :)


Ont!

Gick hem från skolan idag o har sovit mesta dels av dagen. Har sjukt ont i lederna och kan knappt röra händerna/handlederna tack vare det! :c Gör sjukt ont! :c Blir iallafall skola imorgon och sen möta madde ^^ eller om hon kommer på morgonen så kommer hon till min skola på lunchen ^^
Jaja, bloggar mer imorgon ^^

Dag2

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Något jag inte gillar: Nånting jag inte gillar är droger, det förstör inte bara för en själv utan för många andra oxå och dessutom är det farligt för personen som missbrukar. Skitsnack, falska människor och lögner är nåt jag inte heller gillar, och spindlar! :c Spindlar är så sjukt äckliga! :c

HELGEN UPPBOKAD !

Yey, helgen planerad ^^
Ska vara med bästavän/pullan/syrran/ArneUtanTrosor/MinAndraHalva/Madde hela helgen :D
På torsdag blir det att SPRINGA till tågstation o möta henne :D Saknat henne massor :D och snorungen har dessutom lov nu.. FUSK !

Sitter och chattar med Madde på Facebook o dör utav garv xD
Bloggar senare!

Dag1-Min familj

Dag1-Min familj
Dag2-Något jag inte gillar
Dag3-4 Viktiga personer
Dag4-Mina drömmar
Dag5-Resor jag vill göra
Dag6-Mitt drömyrke
Dag7-Min önskelista
Dag8-10 Saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag9-Om jag vann 10 miljoner
Dag10-Min dröm resa
Dag11-Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag12-Min högsta önskan
Dag13- Favorit årstid
Dag14-Något jag saknar

Min familj: Pappa, Låtsas mamma och 1 syster och en "låtsas syster" ^^
Min pappa heter Micke, min låtsas mamma heter Anette, min syster heter My och min andra låtsas syster heter Madde^^
Pappa♥
Anette♥
My♥
Madde♥

Trött..men glad^^

Sjukt trött men endå glad som tusan :D
Glad över att vara sams med Han nu, o glad över att höra att Han faktiskt saknat mig.
Dagen har väl vart rätt bra, skolan gör mig helt slut. När man kommer till skolan så måste man fejka allt, hur man mår och hur ens liv igentligen ser ut, det är en vana nu men det tär endå på en. Somnade när jag kom hem o sov en stund^^ bloggar ikväll


Länkbyte+dagens!

Fixade precis Angelicas blogg, en tjej som går i klassen under mig^^ Länk till hennes blogg här :)

Dagens? Har kollat på two and half men och scooby doo ^^ Mår bättre nu, har bara feeeta huvevärken och hals ont, men mår nog bättre tiss imorn :) Inte så mycket att blogga om just nu men ah xD Bloggar när det finns nåt o blogga om xD

Halvt sjuk..

Blogga inte igår kväll bara för att jag fick typ feber och har as ont i halsen ? :o
Mår lite bättre nu men ska ligga hela dan idag, tur att jag laddat med maaaassa scooby doo filmer :D
Jaja, bloggar väl kanske sen om jag mår bättre ^^

Shoppat!

Leggings:hm
Puder:hm
Shorts:hm
Tröja:hm
Tublinne:hm


Tjejkväll!!

Blev inget bloggande igår för att pappa skjutsa hem mig från farmor vid 8 eller nåt o då mötte jag Sharia utanför mig och så cykla vi till hemköp och mötte Moa o när vi hade handlat klart så cykla vi hem till mig o så har vi typ flumma hela natten xD och idag blir det tuna o shoppa lite ^^ bloggar ikv^^


Bild på hur vi kylde våra drickor snabbt xD


Mot kjula!

Ska åka till kjula nu och fira påsk, bloggar sen ! ♥

Iphone 4s!!

Haha, fick en iphone 4s i påskpresent o för att få den behövde jag gö en hängagubbe xD


Godmorgon och glad påsk alla bloggläsare!♥

Väntar på att Anette ska fixa klart det hon gör i köket så jag kan äta frukost ^^ Får inte gå in där nu '-.-
Idag blir det påskfirande hemma hos farmor och farfar med familjen ^^ Ska äta frukost strax och fixa i ordning mig och lite sådär innan vi ska åka ^^ Uppdateringen blir nog inte dn bästa idag eftersom det är påsk, men antar att de flesta ska fira påsk och upptagna med det^^
Glad påsk!♥♥

Hemma!

Nyligen kommit hem, ska lägga mig strax så det här blir ett sista inlägg för ikv^^
Vart hos Anettes syster Anne och hälsat på. Va kul ^^
Påsk imorgon så ska åka till farmor och fafar o fira där med hela familjen^^ och på söndag blir det shopping med mina sötnosar! :D
Ska fixa mig inför natten nu o sova, gonatt♥

Haha dagens plan blev ju inte direkt så som jag tänkt xD

Dagens planer som bestod av att jag bara skulle ligga hemma och kolla på scooby doo filmer blev ju inte i verk ^^ Åkte till farmor med pappa o niklas o va där, käkade pankakor med glass :D efter typ 100 år så åkte vi tillbaka in till stan och hämtade pizza o typ en slang hoppade så pappa och niklas fick stå o mecka bil ett tag xD haha skämdes som tusan xD Vi åkte iallafall hem till anette o käkade och jag va kvar där medans pappa o niklas åkte. Hjälpte Anette att packa ner vårat pysselskåp som är lagom överfullt!! xD haha.. och så pratade vi en hel del, kändes as skönt! Grymt tacksam över att jag har en familj som är guldvärda !!♥
Anette och jag ska strax åka till Anne, hennes syster och pyssla med hennes son och sådär ^^ Väntar bara på att Anette ska duscha klart ^^

Påskpresenten jag fick utav mormor ^^

Presentkort på hm:300 och godis ^^


Inte någon speciellt god morgon direkt..

Första natten på länge jag verkligen sovit, och sov as bra oxå o så ringer den där satans telefonen o mormor väcker mig..'-.- Mitt humör är på botten just nu och är inte speciellt trevlig '-.- Därför blir det bara ett kort inlägg.
Dagens: Ska inte gå utanför dörren idag förutom nu när mormor kommer med min påskpresent, så blir nog att kolla på massa scooby doo filmer hela dan idag :D Me like! :D Hoppas det inte kommer några påskkärringar hit heller.. dom är sjukt läskiga.. påminner lite grann om clowner x)
Sjukt trött nu o ska väl strax gå ut o hämta min present..Burrrr!! :c

-Kämpar hälldre från bra till ännu bättre, än att kämpa från dåligt till bra.

Framtiden är nånting som skrämmer mig, det är nånting jag inte har kontroll över. Jag kan inte veta, jag måste bara leva och se vad som händer då.
Kommer jag ha klarat allt då? Kommer jag lyckas leva med en saknad och endå orka med resten av livet? Kommer jag kunna accepterat allt som hänt under alla år då? Eller kommer jag tappa hoppet helt och bli som Hon?
Det skrämmer mig att inte veta.
Jag kan inte göra annat än att vara glad över det lilla bra som allt det här har gett mig. Jag har en plan för mitt liv, ett mål. Jag ska inte förstöra mitt liv. Jag ska bli det jag vill bli, göra det jag vill göra. Jag kommer få kämpa som tusan för att få det så som jag vill ha det, men jag kämpar hälldre från nåt bra till nånting ännu bättre än från nåt dåligt till bra.
Det är som ett djupt sår. Det forsar blod till en början men efter ett bra tag blir det ett ärr. Det gör ont nu men sen kommer jag lära mig att leva med det och vara tacksam över allt det lärt mig.
Det är en lång väg tills jag kommer dit jag ska, men jag är redan en liten bit och med mina vänner och min familj så blir det enkelt.
Tack vare min låtsas mamma så har jag lärt mig att man kan bli vad man vill bara man kämpar.
-Some say that karma is bullshit, I say that karma is real. I looked at you and it became obvious.


Minnen,bilder!


Haha, shit, bilder från 2 olika tjejkvällar med världens bästa ! Bilderna på mig är från en kväll o dom bilderna på vår "cola vattenpipa" är från en annan xD Hehe, shit vilka minnen allså xD Moas brors keps, o hennes pappas skor. Cola glas, cola, 50+sugrör, bob marley musik o massa flum! Haha, gud vilka minnen allså xD
Älskling och jag på en julafton eller vad det nu var för 2 år sen ^^
Usch jag i sommars när jag hade nån mysko period o blekte håret..'-.-
Haha, gud, blekte sönder mitt hår ju !! xD
dööööör
Sommras med chaqline på gina xD
Sa väl att jag blekte sönder mitt hår typ? xD
Haha höstlovet!! xD
HöstlovetxD
......................
Shit asså.. xD
Det där va då och det här är nu:
image descriptionimage description
Typ lite skillnad? xD

Dagens!

Vaknade vid 10 o låg i sängen ett tag, käkade frukost o såg på tv och sen åkte jag iväg med farmor,farfar och pappa o lämna nåt papper o sen släppte vi av pappa hemma o så åkte jag o farmor o farfar till torshälla o farmor o dom gick in på systembolaget o jag följde inte med in för att dom frågar alltid leg på mig -.- sen åkte vi till netto o handla o sen till stenschoklad o handla godis ^^ sen till kjula o så har jag gjort köttbullar med farmor o lekt med kusinerna^^ Ikväll ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på scooby doo och big brother :D ska llägga ut bilderna sen xD


God morgon!

Vaknade precis o ska väl strax gå och käka frukost o se om pappa är vaken ^^ vet inte riktigt vad jag ska göra idag men vi får se ^^ kollade igenom mina bilder på datan inatt, haha ska lägga upp vissa senare ;)


Påsknaglar!

Gjorde "påsknaglar" lite snabbt förut, blev både påsk och vår i samma nageldesign ^^ orangeglittriga naglar med svarta hjärtan o stjärnor :)


Färgat håret!^^

Mobba inte bilderna men här är iaf hårfärgen ^^

Mina ögon ser lite skel ut men..ah xD

 


Statistiken börjar sakta men säker bli bättre :D

Efter min lilla bloggtorka för nån vecka sen så har jag förlorat otroligt många läsare men nu är fler läsare påväg tillbaka igen! :D hihi inte så många nu men hoppas ni tipsar min blogg och sådär:) och om det är nån som vill ha länkbyte så äre bara att kommentera :)


dagens..

..Va o handlade med farmor o farfar, köpte hårfärg och jordgubbar ^^ Kollat lite på scooby doo oxå ^^
Sjukt trött så blir att sova tidigt idag. Ska även försöka göra ett inlägg som är kul att läsa, typ en hiss och diss? Eller ska jag börja med en sån där dag1,dag2 lista igen? Eller veckans hiss och diss kanske? Jag vet inte riktigt.. Men säg gärna vad ni vill läsa om ! :) Ska även försöka fixa en ny header oxå.. xD

Gah, hur lyckas jag..

trött.. Imorse klockan 6 så vaknar jag i panik, kallsvettig o tårar. Yttligare en madröm, gick och öppna fönstret för att få lite luft så jag kanske skulle somna om men nej, går inte. Låg och läste till 8, gick upp och åt frukost med Anette och sen la jag mig och läste igen o har läst sen dess. Läst "Skamfläck" så sjukt grym bok! Går inte att lägga ifrån sig boken när man väl börjat läsa. Dagen blir väl inte så mycket mer än att jag ska kolla på mina älskade scooby doo filmer :D Blir kanske en tripp till öb med farmor sen oxå ^^

Hihihi

Glass,jordgubbar och polly<3


HAHAHA


Usch..

..vad gör jag uppe nu igentligen? Skulle ju ligga o sova hela dan men ist så plågar jag mig själv och går upp tidigt trots att det är lov bara för att åka till kjula..;c bloggar sen


Rastlööös!

Va sjuuuukt rastlös så messade Moa så ska va med henne ^^ Ska möta henne o GÅ till Ica Maxi :) bloggar när jag kommer hem :)
Mobba inte bilden ! XD


Bilder från helgen:)

...


RSS 2.0