Godmorgon!:)

Strax begesig mot skolan :) först vänta på att kusinen ska komma bara^^ ska vara med Madde idag efter skolan, vet inte vad vi ska hitta på men nåt blire iaf ^^


Trött.. :c

Jag vill soooooooooova nu.. :o
Sjukt trött, har lust att lägga mig nu '-.- Men först kolla klart på Big Brother sen sova ^^

Fruktsallad och big brother

Kom hem från faster för inte så länge sen. Har fixat fruktsallad till Big Brother :) imorgon ska man vara med syster yster som är i Eskilstuna hela veckan :D vi ska väl hitta på nånting^^ slutar halv 4 imorgon för att jag har hemkunskap, vet inte vad vi ska laga men tror de va laxsoppa eller nånting sånt xD hehe.


Är hos faster!^^

Är hos faster och sitter i soffan med min 2 åriga galna kusin ^^
Dagen har vart rätt okej, vart sjukt trött bara och sur xD hehe lagom ovanligt asså xD va typ död imorse när jag skulle gå upp, ville bara ligga kvar i sängen och sova xD så blir att sova tidigt idag men kommer knappast lyckas med det pga att big brother börjar klockan 22 och slutar 23..-.-
Bloggar när jag kommer hem ^^
("gammal" bild)


Big Brother live ! ^^

Precis kollat klart på Big Brother live, blir nog att kolla på big brother igen sen kl 22 om jag orkar, sjukt trött ! :c Skulle kunna sova nu på direkten men då skulle jag vara äckligt trött imorgon istället..
Har ätit med familjen och duscha. Nu musik och messar med sötnöt^^

Ny blogg! :)

Pratade lite idag med min låtsas mamma och hon tyckte att jag skulle börja blogga på en ny blogg, språket och det jag skrev om va väl inte speciellt passande. Hehe. Mitt bloggnamn var ju inte riktigt helt seriöst heller så va också en anledning till att jag började blogga på en ny blogg :)
Förra bloggen heter ju www.puckoberger.blogg.se, nu finns den dock inte kvar :)
Skulle vart med Bästavän (länk till tomtenissens blogg) idag men va på sjukt dåligt humör och as trött så jag gick hem istället :)
Jag orkar inte ha nån pressentation på min blogg så jag skippar det ! :) Mitt för och efternamn står ju i headern och bloggen kommer handla om allt mellan himmel och jord, skriver om det jag har lust att skriva om :) Kommer komma en bild med text eller sånt lite då och då också :)

RSS 2.0