Tack till alla!

Att skriva mitt inlägg om mitt liv, va nåt så sinnessjukt stort för mig, att gå från att bara dem närmsta visste om min frånvarande mamma och mina känslor var en stor förändring. Har fått massa positiva kommentarer och många människor kände med mig, tror ingen kan ana hur stort det var och är! 

Just nu känner jag att en stor jäkla sten lyfts från mina axlar, från och med nu är jag fri, nu kan inte hon säga, göra eller skada mig mer, för nu är jag stark och står stadigt. Är en sån obeskrivlig känsla att känna sig såhär fri, att kunna säga och prata om det.
Men, det svåra är.. Vad ska man kalla en frånvarande föredetta narkoman till mamma? 
Jag kan inte skylla på att hon tar droger längre, så vad ska man då säga? 
Spelar det ens någon roll? 
Jag vet inte, det ända jag vet är att jag är fri&lycklig! 



Den oskrivna sanningen.

I flera år har jag varit tyst, jag har aldrig fått berätta MIN historia. 
I flera år har jag städat upp efter den personen som borde varit min trygghet, tack vare allt detta så accepterade jag det. Detta ledde till en rad olika saker, saker som ingen vet om förutom dom som faktiskt såg och va med. Men trotts detta, så reste jag mig upp, och har sakta men säkert, hittat mig själv. Idag vet jag vart jag står, jag vet vad jag tycker, jag vet vad jag behöver. Just därför behövs det här. Jag måste för engångsskull få berätta, jag ska inte vara tyst.  I för många år har hon sparkat på folk som ligger, och bland annat mig, och nu, när hon vill sparka mig, så går de inte, för jag står upp, stadigare än någonsin och ger en rejäl spark tillbaka. 



Dessa meddelanden fick jag utav en vän som känner min Mamma, o att man dessutom faktiskt inte tvivlar på att dom orden stämmer, är sinnessjukt. 
 
En vecka efter jag fått dom här meddelandena av min vän, så fick jag ett vykort av min mamma som varit borta i ett halvår, alltså inte hört av sig en endaste gång under sex månader. 
I vykortet står det att hon älskar mig&inte ett skit mer. Bara då känner jag att vad försöker du bevisa? Och duger jag nu? Är det nu du vill att jag ska höra av mig o be om ursäkt? 
 
Det jag precis skrev, har hänt ett fler tal gånger, och jag vet fortfarande inte vad meningen är att skicka ett vykort och sen sluta höra av sig? 
 
Dock så va det en annan sak som va annorlunda denna gång, jag hörde inte av mig! För denna gång, så bröt jag kontakten för 6 månader sen. 
 
 
Och med denna lilla text, så vill jag bara berätta för omvärlden, och hennes vänner som tror på hennes fasad om att hon har sina 2 barn vid sin sida, att det inte stämmer. Hon har aldrig funnits, hon har dragit när hon vill o kommit tillbaka när hon vill&ingen har kunnat säga nåt, fören nu. Då jag sagt nej&då jag tänker berätta för alla hur läget ligger till! 
 

Trött

Usch o fy vad jag är trött! Skolan började i onsdags o är seriöst DÖD. 
O idag så ringde kl 06:00 eftersom min låtsas mamma fyller år idag! Grattis! 
Så denna dag har jag nästan lidit igenom av trötthet, fast sen kom gäster hit o firade anette o då piggna jag till lite :D 

Och jag måste bara berätta.. Igår så tappade jag min tele i toan.. La den i ris i typ 12 timmar o nu funkar den prima :D vattentät iphone? ;) hahaha, nja.. 

Och pojkvännens mamma har fixat nya naglar på mig&jag har redan lyckats ha sönder dom.. MEN, gelén vill aldrig sitta kvar på "sidorna" av nageln? Blir en luftbubbla och så fort jag kommer emot nåt så lossnar gelén-.-  men här är en bild på mina fin fina naglar :D 


Imorgon är det fredag och helgen spenderas hos älskling och så skulle vi kanske till hans morfar :) 

Nej nu ska jag sova.. Hehe kl 21 på kvällen.. Godnatt! :) 

Gott Nytt År!

Shit, va hundra år sen jag bloggade sist ju.. Men känner att bloggen inte behövs prioriteras så mycket, använder den mest till och kunna skriva av mig lite, även kul att se att läsarna hänger kvar på bloggen trotts att jag inte bloggar! 

Har väl inte hänt så mycket sen sist jag bloggade.  

Har firat jul och fått massa fina julklappar, firade även Nyår med min fina älskling och några vänner. Vi lagade lite mat och hade allmänt roligt, sköt raketer, höll på o dö.. Folk sköt raketer mot oss och jag höll på och få en jäkla raket pinne i huvet.. Jaja tur jag överlevde haha! 

Va även inne på Faint Bodypiercing och bytte min navelpiercing, bytte till en kortare stav. Va lika nervös som när jag skulle ta hål i naveln, haha.. 

Om ni ska pierca er nånstans så rekomenderar jag Faint Bodypiercing, dom som jobbar där är sjukt duktiga och jätte trevliga. Även ett galleri där&finns sjukt välmålade och fina tavlor där. Finns även många billiga piercingar! Inte dyrt att pierca sig där heller! 
Dessutom ligger studion centralt. Ligger i gamla stan mittemot fridasklippotek, vilket är nära och bra! 



Blev en liten latis dag idag.. Älsklingen och jag vaknade kl 14 och sen dess har vi bara spelat och ätit.. Haha, men de är väl okej sådär dagen efter nyår? ;) 


Efterrätten jag gjorde igår! :) mums :D 

RSS 2.0