Kvällsfik

Inte gjort så mycket idag, varit med Rasmus och en kompis men inte så mycket mer. 
Väntar på att pappa ska hämta mig och så ska jag hem och packa upp och äta osv, sen blir det kvällsfik med Moa på stan ikväll, mys 😄 
Imorgon måste jag plugga eftersom jag åker bort på fredag och missar några dagar i skolan.. Och eftersom jag är så smart så har jag skjutit upp det hela tiden så nu måste jag ta tag i det 👊 


Mysdag

Haft en mysdag idag med My och delvis Rasmus. My kom hit imorse och vid 11 gick vi ner på stan och bowlade med Rasmus, jag ledde fram tills Rasmus slog en strike i slutet på första serien..-.- Mysans och mitt problem var att kloten var förtunga och hålen försmå.. Så vi säger att de är därför vi förlorade 😉 Hann dock ta bild när jag ledde 😉


Sen så gick jag o My till spicyhot och köpte mat sen gick vi hem o käkade o pratade lite 😄 sen åkte hon hem😔 
Har bara legat i sängen sen dess, har världens huvudvärk.. Hoppas det går över 👍 
Ikväll kommer Rasmus och hämtar mig och så ska vi sova hos honom inatt 😊 
Imorgon ska pappa hjälpa mig o fixa iordning i mitt rum, ska sätta upp hyller brevid min sminkhörna så jag får bort sminket lite 😄👍

Och idag så har en hel del tankar och människor kommit tillbaka i tankarna men känns så skönt att jag äntligen har orken att sätta mig själv först istället för att må dåligt över vissa människor, jag är viktigast och behöver lära mig hantera vissa människor och beteenden innan jag slungas in i saker. Är så glad att jag insett det NU och har tagit tag i det 😊




Godmorgon!

Nyss vaknat utav att Rasmus förbannade hund tjöt som en Gudvetvad.. Men är iaf uppe och har väl sovit 12h..😂 
Igår så gjorde jag inte så mycket mer än o va hemma. Lekte med Nova och hon är så jäkla söt när hon skrattar och "pratar" haha 😊 sen va jag hos psykologen o prata, åkte hem en sväng sen för att packa ihop lite saker och sedan åkte vi till Rasmus. Runt 22 kom vi på att vi ville ha donken&glass så vi åkte i VÄRLDENS motvind på moppen till västerleden.. Trodde allvarligt hela moppen skulle välta och hjulen vika sig 😂 men jag överlevde! 
Idag så blir det bara kvalitetstid med älskling❤️ ikväll ska vi till mig och sova för att imorgon kommer min fina My 😄😄 vi ska baka och se på film och sen får vi se vad som händer mer 😊 
Ska försöka hinna göra naglar oxå nu innan lovet är slut&sen försöka att få dom att vara hela o fina fram tills jag åker till Berlin Näst nästa helg 😄 o så ska jag färga o klippa mitt hår, i helgen 👍 


BERLIN!

Nu är det lov, äntligen! 
Har inget speciellt jag ska göra på lovet mer än träffa min älskade lillasyster, tvätta, färga o klippa håret och plugga lite :) 
7-10 November så åker jag till Berlin med Anneli och Reijo, vi ska hälsa på Jenny och hennes man, ska bli så jäkla kul! Ska försöka se berlinmuren, åka till Primemark och shoppa loss och bara ha allmänt kul! 
Och äntligen är min kakbeställning levererad. Min klass sålde kakor och leveransen blev fel så har varit jätte strul och sånt men äntligen är alla kakburkar utlämnade! :) 
Men nu ska jag bara mysa med min fina och sen sova. Godnatt! :)

Tankar och allmänt blaj.

Flera gånger i mitt liv har jag sagt att jag har sagt det sista till henne, min egna mamma, kan man ens säga en sista sak? Klart att jag tänker på henne ibland, det är min mamma. Klart jag tänker på vad jag skulle säga till henne om vi träffas, men vad finns det igentligen och säga?
 
Ännu värre nu när hon bor ett stenkast från min skola, kan man ens undvika och tänka på det? Vad borde man göra?
Jag har redan sagt 200 gånger att hon sårat mig, svikit mig och sparkat på mig när jag redan legat ner och vilken urusel morsa hon har vartit och är.
Alltid haft dåligt samvete efter, borde jag ens ha det? Det kanske sitter kvar av gammal vana?
Jag vet inte, men mitt huvud går i varv just nu och jag har svårt att koncentrera mig, känner mig lite som förr, vill bara göra allting mer kaos så jag kan känna att det faktiskt går att göra något åt det, för då är det mitt fel att jag mår dåligt, inte någon annans. Är det sjukt? Jag känner mig sjuk. Lite efterbliven och smått osäker på vafan jag ska göra, samtidigt som jag är livrädd för att sabba allt, för det har jag ju faktiskt kämpat för att bygga upp, mitt liv som det är nu. Fast samtidigt är det jag som gjort det? 
Är det så illa eller är det bara jag som tycker så jäkla synd om mig själv just nu? Har ju en tendens att inbilla mig saker och ting, verkar det som. 
 
Men det som är ännu sjukare, är väl endå att jag typ.. letar efter henne? Varje gång jag går till affären brevid hennes hus så är det första jag gör är och söka igenom hela affären, efter henne. Sjukt. Men jag är sjuk.  
Skrivet 1/9 2014.

Lite jobbigt är det stt aldrig veta vad hon menar med saker..
Vågar jag lita på det jag ser, och hör? Är det ett typ ett slags "tecken" att jag sett henne flera gånger bara den senaste månaden?
Jag VILL tro att hon faktiskt har ändrats men jag är samtidigt rädd för att hon är den där omogna jämn gamla kompisen man bara inte pallar med, jag vill inte ha en kompis, jag vill ha en mamma. Jag tänker självklart på henne varje dag och hoppas att hon en dag är redao att vara i mitt liv, det är inte mig det hänger på, det är henne, det som gör så jävla ont. 
Jag kan inte styra, jag får vänta och för varje dag som går känns de bara lite mer hopplöst. Klart man hoppas, klart man vill, men en förändring sker inte på en dag och det är djupa spår som satts. 
Skrivet 9/10 2014

RSS 2.0