Sjuk

Ja jag har legat sjuk i en vecka.. Inte haft nån röst alls typ&sviiiiin ont i halsen, men jag kunde va med på dopet endå så de va bra. Blev dock inget sjungande i kyrkan för mig med det stod jag med än gärna över endå så. 

Idag så har hela dagen i princip varit kaos.. Imorse va Rasmus på apdåligt humör, så blev lite små grinig. När jag kom till skolan blev jag lite pratig och världens tjatigaste lärare blev ännu tjatigare (mitt eget fel jag vet) så humöret blev bättre 👍😂 sen va resterande skoldagen bra, men det gick åt skogen på hemköp. Som jag för den delen inte kan visa mig på längre heller. Skulle hämta ut min glossybox och som vanligt oavsett klockslag är det bara 1 person bakom disken och hela Carlavägen på hemköp som oxå tydligen ska hämta ut paket eller köpa tuggummi eller nåt så det va bah och vänta i 20 min typ på sitt ynka paket. 
När vi (jag och Rasmus) kom ut och ska åka hem på moppen, då går inte låset upp... Så vi blev kvar på hemköp i 2 TIMMAR!!! Sen kom det massa folk och moppen blev iväg körd och låset kapades, och medans låset kapades så va jag hemma och skulle äta min efterlängtade pizza jag bakat dagen innan&inser då att botten på pizzan inte är klar och tonfisken blivit hård i kylen över natten.. Så kände där att nej nu kan dagen dra åt skogen. 
Så blev en kebab sallad till kvällsmat istället, vilket gjorde mig jäkligt glad👍 
Sen så skrev även min syster och frågade om vi kunde prata skype så blev lite hets med henne&hennes kompis i skype. Och innan prata jag&pappa skype med Anette och Nova som är i Stockholm.
Nu ska jag nog sova, godnatt.

Föreläsning

Föreläsningen igår va väldigt bra, är helt sinnessjukt att man kunnat göra sådär mot människor.. Och att så många människor gått med på att göra så mot just vissa grupper! Han sa väldigt bra saker, bland annat att man aldrig får lära ett barn att hata. Och jag blev så ställd över hans vänlighet, trotts de han varit med om har han inget hat mot någon, inte ens dom som orsakat allt detta. 
Han pratade i 2h&det kändes som max 30 minuter, man blev helt ställd och kunde inte sluta lyssna. 

Idag har jag inte gjort nåt alls, var hemma hos Rasmus en stund men känner mig sjuk, ont i halsen, ont i bihålerna, huvudvärk och nu på kvällen så hade jag lite värme. 
Hoppas jag inte blir sjuk, men har tänkt att jag går till skolan även om jag har feber, vill inte hamna efter nu sista terminen. 
I helgen så blir det tacofredag med familjen 😄 Lördag blir jag fin i håret tack vare Emma&så kommer Anneli&Reijo och Söndag så är det dop för Nova 😄 Så denna helg blir det full rulle på 😄 
Bloggar mer sen.


Glad

Igår så skrev min lillasyster en så jäkla fin text om mig så jag nästan grinade av glädje. Det är så skönt att veta att man räcker till och att vår relation inte förändrats ett dugg trotts alla omständigheter. Att bara några ord kan göra en så lycklig. 
Och min minsta syster, hon är lika underbar hon när hon skrattar o pratar o bara är allmänt söt med sina kinder, haha 😄 

Idag så spenderades hela dagen med att kolla på gamla bilder med familjen, är ganska kul o se typ 10-14 år gamla bilder 😂 men samtidigt så ser man då oxå att vissa människor hör inte dit&har faktiskt aldrig gjort de heller, igentligen. 
Emma&Malthe va här o Anette fick bli fin i håret så blev lite prat med Emma ang gymnasievalet. 
Och idag så sover min kära älskling här en natt till då vi ska på föreläsning imorn &lyssna på Mietek Grocher. 



Mietek Grocher

På måndag kommer äntligen Mietek Grocher och föreläser på skolan om förintelsen som pågick under andra världskriget&det ska bli intressant men samtigt så vet man inte om man orkar höra alla otäcka saker, men det är ett måste, man kan inte blunda för allt bara för att de är jobbigt 👍 Får sovmorgon på Måndag så blir nog en välsigt bra dag. 

Igår va jag&Rasmus hemma hos Lucas och härjade. Rasmus meckade data, jag började blöda i halva munnen och frös halvt ihjäl på moppen 😁 Folk måste verkligen undra om vi är störda, åker moppe när de är isgator överallt&dessutom svin kallt😁 Kan ju bara säga att folk kollar lite konstigt på en iaf😂 o jag förstår dom..😂

Idag så hade jag sovmorgon till kl 10, skönt 😄 men blev dock en väldigt kort dag för mig då jag fick sprängande huvudvärk efter lunch, så gick hem o la mig&blev bättre nu mot kvällen. 
Har lekt med söta Nova idag 😍 Typ den roligaste ungen jag känner& sötaste 😉 busunge är vad hon är iaf 😄 

Imorgon så är det skola, och jag o Rasmus har tänkt att "baka" glass imorn efter skolan, asså hemmagjord. Sen blir det bara en hemmakväll med spel&film😄 


Benhinneinflamation CHECK!

Ja precis som rubriken lyder så har jag sinnessjukt ont just nu pga benhinneinflamation.. Va på gymmet i helgen o tränade så har träningsvärk+benhinneinflamationen i benen så känner mig sådär lagom lycklig just nu.. Hoppas de går över snart.. 

I helgen så gjorde jag inte så mycket, va med min fina Rasmus ❤️ Och i Söndags så va Anettes föräldrar&syster här o fikade o då prata vi om sommarens Greklands resa😄😄 
Och idag så bokade vi! 😄 I Juni drar jag&familjen iväg i 5 hela veckor, så firar min födelsedag där nere 😄 Undrar bara hur jag ska kunna vara utan Rasmus i 5 veckor 😱 Tur de finns skype.

Idag så fick vi även våra inloggningsuppgifter till gymnasiewebben 😄 Så har lagt in mitt första och andrahandsval nu 😄 Får dock inte svar om jag kommit in fören 3 Juli så kommer ju hinna dö😨 Men bara att hoppas 😄 

Usch vad jag är skoltrött redan nu.. Och sömnigt trött oxå så Godnatt! 👍


Tur&helg

Har haft sån jäkla tur idag, efter allt skit som hände i veckan så hade jag nog inte orkat träffa Henne idag så på bara några sekunder missade jag henne efter min standard netto tur vid lunch😂 
Idag är jag sådär väldigt super trött så lär däcka tidigt idag. 
Imorse så gick jag upp vid 7, då min låtsas mamma fyller idag (läs mamma) och då skulle vi fira henne imorse lite innan jag gick till skolan 😄 så Grattis till henne😄🎉🎊 
Den här helgen så ska jag bara ta det lungt och vara hemma, vi ska fira Anette på söndag då Anneli&Reijo kommer hit😄👍 och så blir det lite plugg, tråkigt nog😂 
Och har totalt glömt bort att lägga ut en bild på rummet, så en bild får ni sen för det är inte heeelt klart än då jag&Rasmus hunnit stöka ner det lite 😂 

Bloggar sen

Arg

Jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Eller så kanske jag bara är besviken.. 
Jag förstår inte hur människor tänker, jag förstår inte hur man kan ha sån dubbelmoral, jag förstår det helt enkelt inte.  

Jag förstår inte att under så många år har man kastat skit på en viss person och nu, nu när det är som det är, då går det bra att uppmuntra människan. 

Jag förstår inte hur man kunnat vara så negativ, sårande och elak mot mig, gällade Henne&NU uppmuntra hennes framgång. För mig är det ingenting annat än dubbelmoral, och dubbelmoral är ingen fin egenskap. 

Under flera år har jag bett folk i min omgivning att plocka bort henne från olika sociala medier, vissa har och vissa har inte. Det jag inte förstår är att nyfikna personer i ens egna omgivning inte kan respektera att man inte vill att de ska ha nåt med henne att göra när jag inte har det. 
För varför ska dom veta vad hon gör när dom känner inte henne, har kontakt med henne, eller hälsar på henne i verkligenheten? Jag vet inte om det bara är nyfikenhet, eller om hon helt plötsligt ändrat åsikt om Henne, men en sak är säkert iallafall. Nyfikenhet kan leda en människa långt. Tydligen.


Säljare

Ja, jag är en riktig jäkla säljare, inom loppet av 60 min sålde jag både min säng&soffa så imorgon åker jag o Pappa till Västerås igen och köper en säng till mig 😄 Har fixat 2 datastolar, ett skrivbord&säng så ni får se hur det blev imorn när jag möblerat 😄 

Va i Västerås idag på ikea och kollade, blev lunch på ikea och dom har faktiskt riktigt god mat där 😄 tog Grillad kyckling med bea&pommes, och chokladmousse till efterrätt😄 Ända jag köpte på ikea va 2 rullar marabou choklad för 15 kr 😂 
Sen va vi på lager 157 och där blev det 2 tröjjor och på Rusta blev det en turban😂 Är en sån där turban man sötter på huvet efter man duschat 👍 Och på XXL så köpte pappa&jag 2 vattenflaskor då vi ska börja träna igen typ nästa måndag. 
Blev pizza idag igen, och mys hos Anne efter ikea 😄 
Borde igentligen sova nu men är inte trött 😁 

Västerås

Imorgon så åker jag till Västerås med Familjen, ska kolla på en säng 😄 Ska göra om i mitt rum totalt. Blir en 120 säng& en liten "lan-hörna" 😄 så just nu håller jag på o säljer min soffa&säng och ska försöka rensa ur rummet lite. 
Va meningen att jag&Rasmus skulle gått på bio idag, men imorse när vi vaknade så bestämde vi oss för att vi inte orkade så istället åkte vi hem till mig o hängde en stund😄 Blev en pizza påvägen hem till Rasmus och så har vi kollat på nya beckfilmen, becknörd som jag är 😄 Den va helt okej, synd bara att Gunvald inte fick spela ut sin karaktär helt, det hade gjort filmen lika bra som de andra 😄 

Bloggar mer när jag har nåt vettigt att skriva. 

Gott nytt år!

Ja gott nytt år bloggen! 
Min nyårsafton spenderades hemma med vänner. 
Fick håret klippt&färgat av Emma idag på dan och så lagade vi mat och åt. Blev oxfile med potatisgratäng& så kollade vi på en film, ridealone tror jag den hette&den va helt okej👍 sen så gjorde vi efterrätt och då blev det chokladmousse&nån hemmagjord frukt med kokos grejj. Tog äpple&banan o la i små formar och gjorde min favvo kokosblandning med grädde, sirap&smör och la det på o sen in i ugnen och de blev gott men chokladmoussen&"pajen" va ingen bra kombination bara. 
Vi spelade ryktet går o det va kul, jag har A i bild men suger på o rita verkar de som nu😂 
Runt 23:45 gick jag, Rasmus&Daniel ut för att skjuta raketer och vi kom in för 1h sen. 
Otroligt hur mycket fjortisfyllor de är på nyår&att de är så jävla dumma o skjuta raketer onyktra.. Känns ganska osäkert. 

Nu så ska vi kolla på film men jag lär nog somna. 
Har dock inget nyårslöfte då de aldrig brukar hållas, men har lite mål som går att uppfylla och det är att jag ska höja mig i de ämnen jag kan, & komma in på den linje jag vill gå på. Det är mina mål för 2015. 

Nu är jag dock så trött att jag inte orkar skriva mer så godnatt&gott nytt år! 🎉

RSS 2.0