Orkar inte blogga..

Så sjukt trött idag så orkar inte blogga.. Bilder och allt kommer imorn..

Godmorgon!

Bilder och sånt från igår kommer senare ^^ puss


Hos Moa!

Hemma hos Moa, blir en liten tjejkväll :) bloggar kanske sen, beror på :)
Lov nu iallafall, dagen har vart okejj ^^


Dålig uppdatering börjar bli till vana..-.-

Just nu känns det som att jag inte har tid att blogga, men nu under lovet ska det bli bättre. Jag ska även försöka hitta tillbaka till verkligheten och försöka må bättre under lovet, för just nu känns allt bara skit. Känns som att allt bara blir värre och värre. Ska hålla mig till det som får mig att må bra och inte till det dåliga, ska acceptera det som hänt och försöka gå vidare. Ska göra allt som hänt till en del av nånting gammalt, det ska inte behöva förstöra mer för mig nu. Så uppdateringen blir kanske bättre under lovet, ska även fixa en ny header till bloggen^^ Jag ska se till att göra bloggen bättre, för mår jag bättre så blir bloggen o uppdateringen bättre :)
Nu dagens, va i skolan och störde mig knappt inte ett piss på honom, vilket gjorde min dag liiiite bättre :) Kom hem från skolan och slängde i mig en macka och åkte till västerås med pappa,farmor,farfar och faster^^ haha, har sjukt galen familj, fick mig iallafall på andra tankar! :D kom precis hem typ ock ska hjälpa pappa med maten nu :) Färgade håret hos Moa igår ju, färgen räckte typ inte så har typ 100 olika färger i skallen..-.- jaja, inte mycket o göra åt iallafall xD säger inte blogga senare nu för jag vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut men tror det blir ett sista inlägg^^
Bild på faster idag från när vi va i nån affär xD


Dagen har vart okej^^

Imorse ville jag bara dö, va så sjukt ledsen o vill verkligen inte till skolan o när jag skulle upp ur sängen tog det verkligen emot men jag bet ihop och gick till skolan iallafall och dagen slutade bra, även fast han fortfarande låtsas som att jag inte finns. Kärlek är skit, fast jag får skylla mig själv till en viss del..
Är hemma hos Moa nu o hon ska färga mitt hår och sådär^^ o det spöregna ute så hela jag är blöt..-.-
Jaja bloggar sen puss<3


Torka inte mina tårar om du en dag tänker skapa dom.

Du skulle vara den som betydde allt, du skulle finnas för mig o jag berätta allt. Men du visade dig vara som alla andra o sårade mig istället. Tack..
Bloggar när jag har lust..


Förlåt för dålig uppdatering

..men haft mycket att tänka på och har bara mått allmänt dåligt. Ska inte förstöra inlägget med det där nu utan ska berätta om min helg och min dag istället :)

Fredag:Kom hem från skolan och så typ käka jag,satt vid datan,packade och stressade sönder till tågstation. Mötte madde på tågstation, gick hem till hennes mormor. Där flummade vi lite typ, sen gick vi hem till mig o hämta pengar, gick till kiosken, sen till godisland o köpte 4kg godis :DSen va vi ute ett tag o flummade med massa killar xD haha. Vi dygnade och spelade o såg på film när vi kommit hem ^^
Madde ramla i fredags xD
Lördag:
Vi vaknade vid 13, låg i sängen och planerade dagen. Vi bestämde att vi skulle dra till vilsta och sola men sen åkte i till farmor o farfar ist med bussen och vi råkade ta fel tid på bussen så vi fick vänta på bussen 1h..'-.- Hos farmor gjorde vi inte så mkt. Gick till lekparken och jag råkade tappa min telefon så det blev en stor spricka i skärmen..'-.- Hatar att det är glas på iphone 4 för det går sönder as lätt..'-.- Sen så skjutsa vi hem madde o jag mötte Moa och Sharia o vi hade typ en liten tjejkväll, ^^ Vi va på hemköp och flummade o handla godis, blev rädda för en läskig gubbe,prata minnen o kollade på film o massa, kul!
Söndag:Vid 11 ringde pappa o väckte mig o fråga om jag skulle med till kjula, så jag klädde på mig och följde mä dit ^^ Där typ prata jag skype med Erik och Karl, åt mat och prata med Anette ute i solen ^^ Sen åkte jag hem och typ somnade, och kolla på bigbrother ^^
Idag:Vaknade o var död, tvingade upp mig själv ur sängen och dränkte typ mig själv i iskallt vatten xD Va med på idrotten och fick as ont i revbenen så jag gick hem, sen åkte jag till farmor o farfar med pappa. Skulle göra våfflor men gick helt åt skogen, va typ flott o smet i hela köket för att jag råkade göra lite fel xD hehe lagom failad xD jaja, har typ bråkat med pappa mesta dels av dagen men nu är det lugnt^^ Pappa är typ as stolt över sin nya bil så han körde som en galning xD Vi hämta Anette och handla o så, sen åkte vi hem o nyss va några o kolla på lägenheten ^^ Längtar groooovt tills vi flyttar!
Imorgon så ska jag vara med Moa för jag ska färga hennes hår och sådär ^^
Bloggar senare :)

Död

Död..bloggar ikv


Bloggade inte igår pga vissa saker :)

Bloggade inte igår pga vissa saker, och man ska inte blogga när man är arg heller, men bloggar nu iallafall^^ igår va jag hos farmor o farfar och när jag kom hem så prata jag med madde i telefon o baka en kladdkaka ;D senare på kvällen så hände det en massa saker, mindre bra saker men det är över nu :) idag så kommer madde till eskilstuna så blir att vara med henne hela helgen :) bloggar lite när jag har lust och ork :)
Hehe bild på när jag tvätta skorna igår som en i min klass spillt pankakssmet på xD


Madde!

Jag vet att allt är rena helvetet nu, för oss båda men jag VET att vi klarar det här tillsammans. Vi får stötta o peppa varandra. Det är vi två mot världen, right? Vi ska aldrig ge upp, för jag VET att vi två kommer klara allting. Vi är 2 olika personer med samma liv, även fast vi är sjukt olika. Vi är som syskon, vi kan bråka,skratta,gråta,tjafsa med varandra, vi kan göra allting tillsammans. Utan dig vet jag inte riktigt vart jag skulle stå och hur illa jag skulle må, du är den som får mig att veta min plats, du får mig inte att falla, du hjälper mig när jag behöver dig. Du är guld värld och jag älskar dig mer än vad du tror. Jag skäller och är irriterad ganska ofta, jag vet det. Tar oftast ut det över dig oxå, men tro mig, jag menar det inte. Du är värld allt! Du och jag för alltid, vi ska klara det här ellehur? För vi ska inte låta andra trycka ner oss o få oss och må dåligt för vi är starka! En dag så kommer vi le, och då är det äkta. Då kommer vi inte behöva låtsas att allting är bra, för allting ordnar sig, men allt tar tid.
Puss på dig gumman, älskar dig!♥


-Folk säger att man inte vet vad man har tills man förlorar det. Sanningen är, du visste precis vad du hade du trodde bara aldrig du skulle förlora det..

-Folk säger att man inte vet vad man har tills man förlorar det.
Sanningen är, du visste precis vad du hade du trodde bara aldrig du skulle förlora det..

Länk byte med Angelica ! :)

Ett litet länkbyte med en tjej från min skola, kolla gärna hennes blogg :)
Länk här.

Dagens..

..dagen började bra, jätte bra faktiskt men sen så förstörde vissa dan för mig -.- gjorde omprov på hemkunskapen och Ba spillde pankakssmet över mina byxor o skor..-.- ligger iaf i sängen nu o dunkar musik :D Dubstep in my<3
Sjukt varmt va det idag oxå, me like :D
Bilder från dagen^^ HAHAHA milf (rasmus smeknamn är milf) Solar xD gullig fjortis xD


Precis kommit Till Anette :D

Va på möte idag och nu slipper jag fler möten :D efter det så åkte jag o pappa till farmor o farfar fast först köpte vi billy boys :D farmor,pappa o jag va på ica ekängen och handla o köpte 10 2-liters cola :D och för typ 30 minuter sen kom jag till anette ^^ har precis duschat o väntar på att anette ska duscha klart sen ska vi kolla på DH och sen blir det väl Big Brother ^^ ska sova här oxå :)


Döda mig bara för en dag..

Hatar att man går upp tidigt och så blir man klar o får sitta o vänta -.- jaja, nationella prov idag i matte, döda mig! Sen möte oxå, döda mig ännu mer -.-Men ikväll ska man till världens bästa låtsas mamma o kolla DH ;D några konstiga egopics ! XD haha trist liv man har asså xD


HAHAHHA

Igår prata madde o jag skype och så hade vi pratat med en som läspade och så skulle jag försöka läspa jag oxå och då sa han som läspande snopp så jag försökte läspa o säga snopp.. Ni hör ju här xD

-Var nöjd med det du har , för om några år , kanske du inte ens har det.

Sånna här dagar jag verkligen hatar. Humöret är helt åt skogen och jag vet inte riktigt vart jag står, vad jag gör eller hur jag beter mig. Blir arg på allting och tålamodet finns inte ens.
Min skalle går på högvarv, och hela tiden är jag i min egna lilla värld och ser inte riktigt verkligheten. Inte lust att göra nånting, bara lust att ligga i sängen och försöka glömma allt för en liten stund.
Att acceptera det gamla, och samtidigt försöka att inte gå under, går inte bra.
Jag kan inte lära mig och leva med att sakna, inte så länge jag vet att du bor några gator bort.
Jag orkar inte se verkligheten, acceptera alla andras misstag och samtidigt låtsas som att allt är toppen.
Jag är helt slut.

Big Brother

Sitter och kollar på big brother just nu, Über dåligt så lägger mig nog innan det slutat, as trött o har sjukt ont i magen! :c
jaja sista inlägget för ikv :)

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering idag, för som jag kanske skrev i förra inlägget så har jag för mkt o skallen just nu.
Inte orkat göra annat än o ligga i sängen idag och så :) Ligger i sängen och pratar skype med Madde o har pratat skype med Erik surskallen typ hela dagen.. xD

-Gå din egen väg, gör dina egna misstag, följ inte efter andra, lär dig inte utav andras misstag



hihi :$$$

jag har oxå vart liten :$$

Nästan så att Moa slår mig på o göra flest inlägg idag xD

Nästan så Moa slår mig på o göra inlägg idag! XD
Kom hem och sov till 7 ungefär o efter det har jag inte ens rest mig upp ur sängen, inte speciellt stor lust till nånting idag och har alldeles för mycket i huvet idag så uppdateringen blir nog bättre imorgon, eller på måndag. Beror på :)


Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

-Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

God morgon

Godmorgon! Precis käkat frukost med Mormor och My ^^
Vaknade upp typ förkyld..'-.- Ska strax börja klä på mig och sminka mig sen ska vi käka o åka till Moster och hälsa på ^^
Bloggar senare :)
image description

Mys med My!

Har vart på kyrkogården idag med Mormor och My eftersom världens finaste ängel skulle blivit 2 år idag ♥ Du är saknad Liam♥
Har käkat tacos med Mormor,Kicki o My ^^ och myst med My i soffan ^^ Nu sitter dom o kollar på nåt ur uselt program så passade på o blogga lite o checka facebook ^^ Blir ju att sova hos mormor med My idag :)


Dag7

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit film/bok
Dag 7Detta ångrar jag<---
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Ångrar inte direkt något, för det som är gjort är gjort liksom, sen kanske man ångrar sig förstunden men asså ångrar nog inget långt efteråt :)

Dagens!
DÖTT utav garv med amanda idag! xD Lukas sa att vi skulle få 5000 om vi lyckades slicka oss på armbågen så amanda o jag MÅSTE lyckas ! xD Kom hem nästan direkt efter jag vart med wille på skolgårn och har snackat med Amanda i telefon o packat väskan^^ Nu snart så kommer ju mormor o hämtar mig ^^ Blir att sova hos mormor med Mysan ^^

dag6

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6Min favorit bok / film<---
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Har ingen direkt favoritbok, och ingen favoritfilm heller xD
Måste jag välja en bok jag gillar så är det nog 14 år till salu, den är hemsk men ändå så att man sitter och sträckläser den. Favoritfilm om jag måste välja är nog Saw filmerna, älskar dom!! och så älskar jag ju mina scooby doo filmer ;)

Dagens :)

Dagen har vart okejj, ännu en dag som gått segt och vart full utav tankar och mitt humör har vart helt åt skogen..'-.- Men dagen har vart okej :) Vart sur/ledsen på lunchen men då kom sötaste och höll mig sällsskap :D Kom hem strax efter 2 för jag gick hem direkt efterskolan för att jag palla verkligen inte va kvar, käkade och sen har jag kollat på scooby doo filmer :D Får en alltid på bra humör :D
Längtar sjukt mycket till imorgon, fredag+så får jag träffa älskling (Min lillasyster) hemma hos mormor :DD Saknat henne sjukt mycket, jag önskar vi kunde träffas oftare. Sist vi träffades va ju på sportlovet, känns lite när vi vanligtvis träffades 1 vecka i sträck o va ifrån varann en vecka när jag va hos pappa :/ En bra nyhet va ju att pappas o farfars företag har kommit igång oxå :D Känns som att allt börjar lösa sig men som att jag ändå inte kan acceptera allt som hänt, vilket jag måste för det kommer aldrig tillbaka..'-.-
Dag6 kommer upp senare :)

Dag5

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar<--
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

------------------------
Något jag hatar är droger,våld,skitsnack o falska människor, det är nåt jag verkligen skulle klara mig utan! Jag är sjukt äcklad av allt de där, Eskilstuna är FULLT utav sånt.. Vilket jag hatar! :)
@Mobilblogg


HAHA gillar inte o va med på bild.. xD

Haha alla bilder madde tagit på mig ser ut såhär.. xD
Gash, mobba inte xD

Rena h*lvetet..

Jaha, åkte dit för fusk på hemkunskapen fast jag inte ens fuskat.. Läraren lyssna inte på mig heller men ska få göra om provet nästa vecka.. Gash, skapligt trött på skolan o alla lärare just nu '-.-
Dagen har varit helt okej, haft mycket som snurrat i skallen bara o så har mitt humör vart helt åt skogen oxå, ena stunden glad,andra ledsen, deppig, hatar det :o
Jaja bloggar sen :)

-Verkligheten blir till en madröm

Allt börjar ordna sig, men du försvinner bara längre och längre bort. Känns som att jag kommer ha glömt dig inom ett par år.. Jag vill bara stänga av när jag hör nåt nytt, jag vill ha det som det va förut när man va liten och inte fattade ett piss, för nu vill man veta även fast man vet att man inte mår bättre av det, man får veta mer än vad man fick när man va liten och kunde glömma allt snabbt.. Nu sitter allting kvar även fast man försöker få bort det.
Jag vet inte riktigt vad som är verklighet och vad som är madrömmar längre, det finns många bra saker i mitt liv men även mycket som sätter stopp för dom bra sakerna.
Jag vill lyckas och bevisa att jag faktiskt kan, jag vill kunna göra nånting av mitt liv, vill inte slösa bort det som vissa gör.. Samtidigt så tappar jag hoppet på att ens försöka göra nånting, tappar hoppet på om jag verkligen kan bli nånting, fast jag vet att jag kan bli nånting.
När man va liten ville man bli stor, man ville börja högstadiet och allt det där och man tyckte dom äldre va as tuffa, nu när man är där inser man att det inte är lika tufft, är inte så enkelt som man trodde det skulle vara när man va liten. Nu längtar man tillbaka till när man var liten istället, då man slapp allt.. Skitsnacket,lögnerna,falska människor, man fattade ingenting igentligen.. Jag vill vara liten igen, vill inte växa upp..

dag4

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Fattar inte vad passioner är så ah ni får höra om dagen ist ! xD Slutade skolan 13:50 men gick ner till idrotten och hade idrott med 6B ist och så när jag kom hem prata jag skype med Erik, käkade och fyllde i pappret till 7an ^^ Valde Engelska i B språk och syslöjd och school of the arts som profil ^^

Våååår!!

Sjukt trött idag, kändes om att det hängde tegelstenar i mina ögonlock..
Idag blir det nog ingen idrott för att vi ska på nån teater på årby.. -.- och igår åkte skinnjackan på o likaså idag :D va sjukt varmt igår :D nu måste jag gå till skolan herrå ;*


Begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iallafall snubbla lite?


Dag3

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3Det här åt jag idag<--
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

HAHAHHA idag åt jag.. Choklad och sen när jag kom hem åt jag Köttförsås o ris ^^ Intressant I know xD

Klipp !! xD

Hehhe leker/åker på leksaks bilen, mobba inte xD
En video till xD Mobba inte för grovt xD

Bilder!

..från sportlovet,olika helger med kompisar osv^^
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Lilla söta wille blev trött och sur !!! xD HAHA
Madde steker pankakor
Och failar xD
Och en med choklad i xD
Turk TOFFLA!!!!!
HAHHAH madde fastna i tvättkorgen xD
Madde hade ner chipsskålen.. xD
Eriks namn i min telefon xD
Sharia målade lite HAHA ! xD
Några bilder ^^ Kommer några klipp senare eller imorgon ^^

Bilder från sportlovet!

..bilder från sportlovet kommer ut på bloggen imorgon, kommer även några klipp ^^
Nu börjar big brother igen hejdå! :*
Svarta skor=Mina, grå skor=Maddes

5 månader

5 månader sen..
150 dar..
23 veckor..
~11 oktober 2011~
Mina madrömmar blev sanna, saknar dig!


Dag2

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2Min familj<--
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Har 1 lilla syster o en till "halv syster" (vi säger att vi ä syskon bah för att vi bott med varann)och så har jag min pappa o min låtsas mamma ^^
Pappa
Anette (Min låtsas mamma)
My min syster^^
Madde (halv syster o bästavän)

God morgon

God morgon!
Vaknade precis och är GENOMFÖRKYLD! Brukar iofs vara det på morgonen.. skumt xD Igår när jag kom hem så gick jag till Moa o kom hem vid 22 och då börja jag titta på Scooby doo, älskar dom filmerna o har gjort ända sen jag va liten! :D Idag måste jag städa med pappa för att det är visning på lägenheten kl 5.. '-.- Säger bara det, hoppas dom kollar in i min garderob för den tänker jag INTE städa! xD Haha

-Det som inte syns, finns inte


Dag 1

Dag 1 - Om mig själv<--
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Dag 1:Om mig själv.
Är 12, fyller 13 allså är jag född 1999, Är riktigt envis och ger inte upp i första taget om jag verkligen vill nånting. Galen och kan göra i princip vad som helst o bryr mig inte vad andra tycker om det ^^ Jag kan inte ljuga för då börjar jag bara as garva eller flina xD Jag har världens bästavän och nu kommer jag inte på nåt mer o skriva xD

Visste ni att..

..Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen
..Jag är rädd för spindlar och insäkter o små kryp
..Jag hatar att gråta
..Jag halvt cola beroende
..Jag har världens bästavän och halvt syster
..Jag tycker inte om att bada i havet för att jag är rädd för fiskarna
..Jag har otroligt bra humor
..Jag sitter väldigt mycket vid datan
..Jag är telefon beroende
..Jag älskar att sola
..Jag hatar vintern
..Jag är lätt irriterad och har värsta humöret
..Jag är väldigt lat
..Jag har världens bästa familj.

Smällt lite grann..

Smällte lite grann när jag såg den här bilden.. så gullig ! xD

Vaknade tidigt ^^

Vaknade tidigt för jag har gryyyymt ont i magen..;c har precis käkat frukost och sitter o kollar på tv ^^ bloggar sen ^^


Kjula ! :)

Hehe slapp bussen, fick skjuts till farmor o farfar istället och så fick jag en ben&jerry´s :D Har precis bakat en kladdkaka som blev sjuuuukt god :D och snart blir det att kolla på Big Brother ^^

planer ! :D

Ändrade planer! Ska inte bara ligga hemma och tjocka mig^^ Tar bussen till farmor och farfar o sover där ^^ Så nu ska jag packa och sådär, bloggar när jag kommit till farmor :)

5 månader, 150 dar, 23 veckor.

2 dagar kvar.
5 månader sen sist.
150 dagar sen.
23 veckor och 5 dar sen sist.
-
När blir nästa gång?
-
Känns som att jag höll på att glömma dig.
Fram tills inatt när jag drömde den där drömmen.
Jag vill glömma dig.
Men ändå inte.
Kommer ändå aldrig kunna glömma dig helt.
-
Jag vägrar låta dig krossa mig igen så aldrig mer.


Dagens outfit!^^

Allt från hm förutom den svarta tröjjan från ginatricot^^ mobbad bild så igga fejjan !;)


God morgon sunshines

Precis vaknat och ska duscha o sådär nu ^^ sen skola..-.- iofs är det ju sista dan för att det är helg :D nej nu ska jag duscha:)


Musik o strax bigbrother ! :)

Sitter och lyssnar på musik just nu och ska strax kolla på Big Brother 24/7 ^^
Fryser sjukt mkt oxå så blir att bädda ner sig i soffan med täcke och kudde ^^

Dagens!

Vart i skolan idag, föreläsning imorse utav nån OS galning som hette Benny södergren eller vad det nu var. Han vann typ broms i OS för flera år sen o kommer från Eskilstuna, och vi har ju OS tema på min skola så därför han kom ^^ Efter som jag HATAR sporter så tyckte jag hans babbel va as tråkigt, hehe. Haft muntligt nationella prov idag oxå, gick bra ^^ Är ju expert på och prata (a' Efter skolan så va jag kvar på skolgården med Wille och Max tills Max drog sen kom några fler osv.. Flera läskiga småungar hoppade på mig tack vare Wille.. '-.- Gick hem med Ralle sen eftersom vi bor grannar ^^ Skönt att b-vän är tillbaka ♥ Gick hem sen o fixade disken, suttit vid datan och förra inlägget gjorde jag ju en hiss och diss ^^ Även pratat med Bestisfestis (madde) i telefon en stund ^^Käkat och nu sitter jag vid datan igen o messar med sötaste :D Första gången på länge som helgen inte är planerad oxå :D Ska sooooooooooova :D
Haha gammal bild på mig från när jag va blond.. Fjortis.se

Hiss och diss!

Jag hissar Iphone! Bästa telefonerna ! Kanske beror lite på att jag är lite utav en telefon nörd men ah, en telefon som går att göra i princip allt med, som man dessutom kan ha massa gulliga skal till :D Själv har jag en Iphone 4 vit så tycker ju den vita är lite snyggare än den svarta :$
Addidas tröjorna måste ju bara hissas också! Så sjukt sköna och snygga ! ^^ Nackdelen är bara den att dom är dyra'-.-
Hissar Convers! Så sjukt sköna och snygga, dom håller oxå, pajjar inte sådär 1 vecka efter man köpt dom som alla andra skor xD
Måste hissa min pappa oxå, världens bästa ! Finns ingen bättre, hela min familj är bäst men pappa är min före bild ! :) En ängel utan vingar typ ^^
Världens bästa pappa! ♥
Dissar H&M´s designkläder, dom är otroligt dyra, det fattar man iofs för att det är designkläder men om kläderna inte ens är snygga så borde dom vara billigare ! Kläderna ser riktigt gamla ut, men det är min åsikt bara :) tror inte jag är helt ensam om att tycka kläderna inte är speciellt fina ! :)
Diss till snö oxå ! Kom på det nu för att det snöar.. Snön hade ju smällt och vårkänslorna hade börjat komma så ska det börja snöa igen ! Tusan :c
Dissar även bittra,elaka och sura busschafförer. Sånna som gnäller på ALLT eller som inte låter en åka med för att det är fel på saken man stoppar in busskortet i..som ist skyller på att det är fel på busskortet '-.- Usch och fy på sånna busschafförer, diss på dom!

Trööött

Äckligt trött.. Ligger i soffan med datan i knät och håller på o somnar men ska hålla mig vaken till big brother ! ^^
Skola imorgon, så sjukt skoltrött!! Jag vill ha sommar och åka till Grekland men mest av allt vill jag flytta ! :D Känns lite som att bloggen är väldigt ointressant just nu men har verkligen inte ork eller tid till att blogga, så mycket annat som händer och som känns viktigare, men ska försöka få ordning på bloggen nu. Kanske lägga ut en hiss och diss imorgon? Mer bilder ska det iallafall bli, det kan jag lova ! ^^ Dagens outfit kanske man ska börja med oxå? Kanske inte varje dag men så ofta som jag hinner? Ja vi får se, men kom gärna med tips om vad ni vill att bloggen ska handla om och sånt där :)
image description
(Bild från arkivet, bildbrist på datan)

Lååång dag

Vart en väldigt lång dag idag, men sjukt rolig ! XD haha, samtidigt som den var usel för kedjan på Mosiiis cykel hoppade och gick inte o sätta tillbaka så vi fick GÅ till hemkunskapen och kom typ 10 min försent..-.- så hade vi en as konstig vikarie på hemkunskapen oxå xD Nu har pappa fixat min data oxå;D när jag kom hem från skolan somnade jag o vaknade vid halv 7 ungefär sen sörva pappa mig med mat ;D och nu kollar jag på big brother ^^


Jag kom in ! :D

Kom in på årbyskolan till 7an ! ;D Har panik för att börja 7an, eller inte att börja utan allt som liksom händer i 7an.. Språkval,slöjdval, profilval och sånt. Och hur det blir i ämnena jag har svårt i och sådär, och lärarna. Bra eller dålig lärare, gnälliga eller snälla och sådär som på skolan jag går på nu, ah jag vet inte men annars längtar jag sjukt mycket !;D oavsett hur det än blir så ska jag iallafall göra mitt bästa !^^


Hemma hos moa ^^

Väntade på Moa medans hon hade idrott, va med William och Jean ^^ har vart dålig uppdatering för att jag nt pallat blogga ^^ bloggar när jag kommer hem :)


Helgen ^^

Tog bussen till kjula igår med madde och flumma lite där och sen tog vi bussen hem och så sov jag hos henne ^^ vid 12 hämta anette mig från madde och så åkte vi till tuna ^^ Haha hittade massa AS gamla kläder hos farmor och farfar igår oxå xD åkte runt på en liten leksaks bil oxå på altanen xD hehe och så satt vi och spela barn spel xD


Lite sådär lagom lack just nu..

Fick reda på för nån timme sen att vi inte ska till grönalund på klassresa utan åka till Bodaborg?! Låter sjukt bortskämd men jag är as lack.. Vi ska dessutom åka buss dit och jag har panik för fulla bussar.. Så hela klassrese grejjen är helt förstörd för mig just nu.. Dom tycker dessutom att vi ska sova i gympasalen hela klassen? Det är sjukt smutsigt där, jag är as ledsen och arg över att vi ska åka till bodaborg ist för grönalund? Alla borde vara överens om vart vi ska åka, och inte så att bara vissa ska få bestämma.. Tycker det är riktigt dåligt asså!
Och nej jag är inte bortskämd och det är inte så det här inlägget är menat.


Sjuk..

Kommer bli sjukt dålig uppdatering för att jag är sjuk.. :c


Fruktsallad

Älskar fruktsallad ! ;D


BigBrother som vanligt !^^

Strax BigBrother, kanske ska fixa fruktsallad till? :D
Har suttit och lyssnat på musik, messat och pratat med Jocke på Facebook, va as länge sen jag snacka med honom sist asså :o Jaja, fixa fruktsallad nurå. Puss♥

Känns som att jag börjar bli sjuk! :c

..Har as ont i halsen och huvet håller på och sprängas känns det som :c Hoppas bara jag inte blir sjuk :cc
Pappa och jag somnade på soffan förut (vi vaknade nyss typ), blev sjukt varmt ! :o Min läpp gör svin ont oxå, ramlade in i dörren imorse o spräckte läppen. Lagom klantigt asså! xD Sjukt glad idag oxå, internet på min telefon är tillbaka :D Den här gången ska jag inte skypa utan wi-fi xD hehe

Dåligt bloggande :/

Inte blogga speciellt mycket pågrund av att jag vart med madde och kollat på lägenhet och sånt :) slutade 12:20 idag efter det gick jag på möte ^^ har precis käka pizza med pappa och nu kollar vi på film ^^ hihi riktiga tjockisar :D Imorgon ska jag nog vara med Madde om hon är frisk då ^^ alla är ju typ magsjuka ;o
Lägenheten vi kolla på igår va jätte mysig och vi hade as tur så vi fick den lägenheten :D Flyttar 1 Juni.. LÄNGTAR! ;c


RSS 2.0