Framtiden är Nu

För 3 år sen så såg jag ingen utväg, jag ansåg inte att jag hade en framtid, jag trodde jag skulle sluta som min så kallade mamma som då missbrukade och sket totalt i mig och min syster. 
Jag va så förstörd av år hos min missbrukande mamma och hennes man, jag va så förstörd av alla svek och allt jag fått gå igenom, att jag va så nerbruten att jag slutade bry mig om mig själv, för jag ansåg mig själv inte ha nån framtid. Jag slutade äta, jag förlorade mig själv, mitt värde av mig själv och mitt liv, jag ville inte ens finnas till, jag orkade inte, jag visste inte om jag levde eller va död, för jag va så förstörd. 
 
Det här var 2 år sen, och idag är jag så glad att jag inte gav upp. För alla människor har en framtid, oavsett bakgrund, mående osv. Jag lyckades&idag så har jag ett normalt liv, med normala problem. Jag accepterar mitt förflutna, jag tar inte allt som har med mitt förflutna och göra så allvarligt längre. Jag ser allting med distans, jag bearbetar det direkt istället för att låta det bryta ner mig. 
Jag ansåg mig inte ha en framtid, och se på mig idag, jag trodde aldrig jag skulle få det såhär! Jag har världens underbaraste familj som stöttat mig hela vägen, världens underbaraste pojkvän som gav hela mitt liv ett stort hopp om en bra framtid! Jag har allting jag inte trodde jag skulle få, jag har bra betyg, jag mår bra, jag är lycklig, känner en mening med mitt liv trotts alla motgångar, och framför allt, jag ser en ljus framtid! 
 


RSS 2.0