Älsklingen, stan och Skolavslutningskläder!

Igår va jag på djurgårn med klassen och typ hade min sista hemkunskaps lektion och vi typ gjorde en glassdrink.
Bloggade inte igår för att jag va med älsklingen. Vi gjorde typ inget mer än o myste ^^ drog hem strax innan 10 och älskling följde med mig en bit och typ fjantade sig xD kom hem, och kollade på big brother&la mig^^
Idag va det skola, typ träning i kyrkan inför skolavslutningen som är om exakt en vecka :D Fick även veta hur det gått på na-proven (nationella proven) oxå, gått skit bra! :D Vart på stan med Sharia idag oxå, hittade avslutningskläder. Ljusa jeans och en neonrosa tröjja, skit snyggt! Sen converse till det^^
Är hos farmor nu och har precis ätit och gör typ ingenting xD
Imorgon blir det nog bara en hemma dag och på lördag blir det att sova hos Moa med sharia och ha feta tjejkvällen :D
imorgon så börjar man 8:40 nere på stan så ska klassen se nån teater från årbyskolan som är 2 timmar och en kvart.. Kommer dö!
Bloggar kanske ikv eller imorgon igen^^


29 Maj 2012 ♥

~29Maj2012♥~


Dagen^^

Skola idag, som vanligt, har typ dött tack vare pollen..'-.- Slutade kl 14 och gick typ sällsskap med ralle och prata med Emil i tele^^ Kom hem och typ käkade och städade, och sen har jag bah suttit vid datan och typ inte gjort nånting^^ Om ca 1h så ska jag dra ut och träffa Emil,Issiiee och Rasmus ^^ Bloggar mer ikv, ^^

Ute med Max och Anton ;)

Vid typ 21 drog jag ut och träffade Max och Anton, dom typ åkte longbord? vne hur det stavas men ah XD
Ska sova nu och imorn kanske man ska träffa Emil :D
Bloggar imorn

Mitt liv då, mitt liv nu

Äntligen börjar jag se skillnad på mitt liv. Allt börjar ordna sig sakta men säkert, och för första gången så har jag en känsla av att det här kommer hålla. Jag är beredd att kämpa mer än vad jag redan gör för att fixa det här nu. Min saknad, och mina minnen är nånting som inte kommer att lämna mig men nånting jag kan lära mig att leva med. Det är så mitt liv ser ut, och det ända jag kan göra är att fortsätta kämpa och göra mitt liv till det bästa.
Jag börjar få ett normalt liv, och allt börjar bli ljusare.
Karma kanske inte är skit endå.. ;)

Trött, magont&huvevärk..'-.-

Kom hem för typ en timme sen, ont i magen och huvet. Har ätit, lyssnat på musik och kollat på tv, blev inge filmtittande med Wera idag :c Sjukt trött och så har det vart as mkt pollen ute idag så har haft svårt o andas&ögonen runnit och näsan kliat.. Hoppas på lite regn nu xD
Bloggar sen ^^

Musik!


MADDE!

Hihi, pratat med Madde på skype förut, så hon kanske ska komma till mig nästa helg eller helgen efter det :D
Sjukt skönt att höra att det börjar ordna sig för henne nu oxå, och nu jäklar ska jag göra mitt liv till mitt, och det här sommarlovet ska bli kungligt! Men nu blire sova, tack och godnatt! ;)
image descriptionimage descriptionimage description

Helgen

Fredag:Först skola, väntade på wera eftersom hon slutade senare än mig och jag fick sluta tidigare. Vi drog till hemköp och hämta ut pengar och gick ner på stan till godisland och typ köpte 2 kg godis..Hihi xD Drog till kiosken efteråt och sen tog vi typ bussen hem, minns inte? xD När vi kom hem så typ gjorde vi inget mer än att flumma xD Senare på kvällen gick vi till affären och köpte ännu mera gotti och när vi kom hem fixade vi dipp och sådär, åt pizza och flummade. Vi såg typ 100 skräckfilmer oxå, och min lilla bejkåånsötis typ dog utav rädsla, haha xD Vi la oss typ.. nångång på natten, hahah xD
Lördag:Vaknade vid 11, så gick vi typ upp och åt massa godis och sånt. Jag typ dog av pollen och pollentabletterna va slut så vi va tvungna o åka ner på stan och hämta pollentabletter från min faster, och vi blev typ as sena eftersom wera inte hittade sitt busskort..'-.- Vi va iaf på stan ett tag och typ flummade, gick runt och träffa folk xD vid 5 drog vi typ hem, och vi skulle åkt buss hem, vilket vi gjorde och vi fick vänta på bussen i 1 timme..'-.- Mina fötter va döda seriöst xD När vi kom hem så käkade vi och typ kollade klart på "The ring 1" och en stund efter det smällte vi choklad och satt och doppade marshmallows och maränger, och massa annat gotti. Och såg typ massa skräckfilmer. Sen kollade vi på Melodifestivalen och typ flummade, haha xD Efteråt så typ såg vi på batman? xD HHAHA, vi somnade typ vid 2 x)
Idag/Söndag:Vi vaknade typ kl 11 och låg kvar i sängen&pratade och åt massa godis, vi låg typ i sängen i 100 år och sen gick vi upp o fixa oss, lagade lunch, åt och kollade på the ring2, vid typ 17 drog vi till bussen och så väntade jag mer Wera på bussen. Efter det gick jag till kyrkogården och va där i säkert över 1 timme, sjukt skönt att bara gå runt på kyrkogården och tänka.. Gick hem och kom typ hem nyss, och nu sitter jag vid datan och äter godis xD Ikväll ska jag typ bara se på big brother och sova, sjukt trött!
Imorgon ska jag vara med Wera och se alla The grudge filmerna och paranormal activity 2^^ Och så äre såklart skola..'-.-
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Dagen har vart halvt jobbig, men tur att jag haft Bejkåån här hela dagen. Morsdag idag och facebook är bombat, så dagen har vart rena helvetet.. Även fast jag har världens bästa Anette som mamma så har dagen vart plågsam..
Jag hoppas och ber varje dag att du kommer komma en dag och faktiskt kämpa för att få tillbaka ditt gamla liv i nytt&bättre format.. Jag undrar varenda dag om du verkligen älskar mig, om jag ens någonsin betydde nånting. Du kämpar inte för att få mig tillbaka, du har aldrig sagt förlåt, du visar inte någon kärlek alls, och har aldrig gjort..
Du säger att livet inte är nånting värt om du inte kan fixa det här, och det skrämmer mig.. Du kommer inte fixa det här för du är en sån som inte kämpar för nånting, du finner dig bara i det och väntar på att andra ska göra nånting åt dig. Det skrämmer mig för att, ska jag behöva veta att du bor nån gata bort men skiter i mig och väljer droger och idioter framför dina barn ? Eller att jag en vacker dag, inom några år kanske måste gå till en gravsten för att hälsa på min mamma?
Ibland önskar jag bara du lärt dig från din pappa, att du vart smart och vetat vad som skulle hända.. Jag saknar&saknar och saknar så det gör ont, men jag vet att du aldrig har och aldrig kommer kämpa för mig.
Jag vill bara att du ska se hur mycket skada du gjort, hur många du sårat.. Hur många du skapat lidande för..
Men du ska veta att jag älskar dig&saknar dig och ber för att du ska fixa det här..

Bloggar imorgon

Berättar om helgen imorn, och nu blir det att vara social med Wera^^


Skräckfilm och värmeslag?

Skräckfilm, godis, pizza och ännu mera godis och värmeslag är vad min o Weras natt gått/går ut på xD
Det började med att vi gick från skolan till hemköp och hämta ut pengar och sen gick vi till godisland och handlade godis för 135 kr;$$ vi tog bussen hem till mig, flummade osv, sen på kvällen drog vi till hemköp o köpte massa gotti^^ blir att Wera sover här imorn oxå^^
Haha, fläktade godiset för att chokladen inte skulle smälta xD


WERA ÄGER 7kt

WERA ÄGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!

GÄSTBLOGGAAAR

hej. hej. jo nu är det så att jag, (wera) gästbloggar på elins blogg...
OCH DET JAG SKULLE SÄGA VAR ATT ELIN, HON TYCKER ATT JAG ÄR BÄST, DET SA HON FAKTIST TILL MIG!! :)
ja, OCH det är jag :D 

OCH så äääääääääääskar hon ONE DIRECTION, det sa hon också :)
OCH såå... sa hon faktist att jag är mycket bättre än DU hahahaha :DDD
SUG PÅ DEN BLOGGLÄSARE!
HAH. 
hejdå SUCKEEEERSS!!! >:DDDD



Ge tillbaka mitt liv, stoppa min saknad och gör mitt liv helt igen.


"Jag kommer fixa det här,jag bara måste.....Annars är inte livet något värt helt enkelt..."
Lev upp till det nu, snälla.
Fixa det här innan det är försent nu, snälla.. Jag orkar inte sakna, orkar inte hata, orkar inte gråta, orkar inte veta att du lämnat mig..Snälla Mamma, fixa det här nu..

Jag gjorde det!

Jag badade för första gången i år, shit, va inte ens så kallt jag trodde det skulle vara xD Badade med wera, åkte hem till henne, lagade tacos, åt, pratade massa, och sen hämtade pappa mig typ :) Imorgon blir det att se maaaassa skräckisar med Wera och som förut och som vanligt lär det inte bli nånting nyttigt imorgon, hihi :D och så ska Wera sova hos mig ^^
Jag ska typ duscha strax och sen ska jag nog bara se på Big brother och sova ikv ^^ Fredag imorn ju :D
Bloggar mer imorn ^^


Årets första dopp!

Nu blir det sundbyholm med wera o bada! Bloggar sen om jag inte dött xD


Ge mig ett liv.

Känns som att jag ligger vid vatten ytan och kippar efter luft.
Det känns som att det jag gör inte räcker till, jag vill så mycket mer än vad jag gör. Jag hoppas och ber för att jag ska orka. Alla känslor kring det förflutna börjar göra sig påminda igen. Saknaden tär på mig, hatet mot dom som orsakat all smärta, sveken, minnes bilderna,madrömmarna.. Det är nånting jag inte klarar av.
Jag trodde jag för sista gången hade begravt det förflutna någonstans där det inte störde mig, men jag kommer inte bli fri från det. Aldrig.. Att lära sig leva med det va svårare än jag trodde. Att flytta trodde jag skulle vara en ny början, men nu när jag är här så inser jag. Det var ingen ny början, det är fortsättningen på mitt liv.
Mitt liv känns inte längre som mitt, jag är sjukt förvirrad. Jag tappar tron på allting, jag litar inte på någon längre.. Jag vet att jag kan, men det går inte. Jag är rädd för att någon ska komma för nära. En dag kanske jag står där, sviken och lämnad igen. Ingen ska få veta, att jag faktiskt är helt tom. Inom mig finns inget, absolut inget.
Jag är inte längre så säker på att jag kommer klara det, det finns så mycket som kan gå fel, så mycket som kan förstöra. Jag kanske inte är så stark som alla tror, jag är inte lika stark som alla tror. Att fejka sitt liv är inte svårt, jag kan ljuga, jag kan få en sak att se ut hur jag vill, jag är duktig på att prata, jag är helt enkelt duktig på att vara en vidrig människa. Det är nånting som jag hatar att jag lärt mig.
Jag vill inte se min verklighet längre. Världen är för vidrig, så jävla vidrig.

Sol!

Kom hem vid halv 4 och har solat sen dess, SKÖNT! Hoppas att jag fått lite färg iaf^^ Musik och sol, det gjorde min dag!^^
Har nån slags period.. Vet inte vad jag ska skriva xD bloggar väl sen xD


Ibland är dom sakerna du hatar dom sakerna du saknar som mest när dom tillslut är borta.

Ge mig fredag nu! Längtar sjukt mycket!
Ska börja fixa min garderob nu typ.. HAHA kaos.. xD
Det här blir sista inlägget för idag, bloggar mer imorgon x) Hoppas på fint väder så man kan steka på balkongen xD
Tack och godnatt!

Dagen

Hej!
Dagen började bra, va lite sådär lagom sur på engelskan pga en viss sak..'-.- men det gick över^^
Va med Wera idag efter skolan, va sjukt bra och skönt att vi kunde prata ut idag :) Vi köpte slush (stavning?) och pratade massa och bestämde alla filmer vi ska se på fredag^^ Följde med henne till bussen och kom typ hem för inte så länge sen xD Ska äta sen och typ inte göra nåt speciellt^^ Kolla på big brother och sova typ xD Bloggar väl sen om jag har nåt o blogga om xD
Gammal bild x)

Måste skriva av mig..

Jag är sjukt trött på egoistiska små omogna töntar..
Jag är vän med vem jag vill, umgås med vem jag vill, gör vad jag vill! Men enligt vissa små egoistiska små as så får man inte det.
Jag är trött på folk som försöker styra en. Mitt liv är mitt liv, mina val är mina val, inte någon annans. Jag kan säga att en person är min bästavän,andra halva eller vad som helst, men bara för det handlar det inte om att jag aldrig någonsin ska vara med någon annan..
Att leva samma liv, är inte att vara samma person. Jag har framtidsplaner, jag har mina drömmar som jag faktiskt kämpar för!
Är trött på att vissa bara vill slösa bort sitt liv, det är upp till dom vad dom vill göra men att jag ska framstå som dum i huvet som börjar bygga upp hur jag vill ha mitt liv sen är faktiskt inte fel, det är bara nånting som är sjukt bra! Jag vill kunna resa, jobba med det jag vill, bo vart jag vill, jag vill inte ha några gränser. Jag ser inget fel med det, vad andra vill göra med sitt liv är upp till dom.
Riktar inte inlägget till någon speciell person, och dom som vill ta åt sig tar åt sig. Deras val! ;)

Ge mig fredag!

Vill ha helg nu!
På fredag blir det att vara med Wera och jag längtar som fan! Sjukt länge sen vi va!
Håret blev sjukt bra, äntligen en jämn färg! Bilder på håret kommer imorn x) bloggar KANSKE sen ^^


Färgar håret!

Är hos faster ochsitter med färg i skallen, hoppas och ber att mitt hår tar färgen den här gången! Ikväll så ska jag till min nya skola årby på informationskväll, hihi vuxen man lät där xD bloggar sen :)


Big brother

Sitter och kollar på big brother och det här blir sista inlägget för idag, sjukt trött. Godnatt


God morgon?

Kanske lite för sent för att säga godmorgon xD
Vaknade precis och dagen består bara utav att slappa.. Sjukt trött efter helgen xD Skola imorn dessutom, döda mig någon? Jaja, inte långt kvar till sommarlovet iaf^^
Bloggar senare!


Hamilton ?

Inte en aning hur det stavas men precis sett filmen "Hamilton" och den va sjukt bra! Den rekomenderas ;)
Min kväll bestod av att vara ute med Moa och Sharia, vi drog ut vid 6-7 och va ute till 10 ungefär, sen drog jag hem och käkade godis osv. Kul liv javet..x)
Imorgon ska jag träna med Sharia, sjukt taggad! Och jag vill ha internet nu så jag kan lägga in låtar på telefon! ;cc ska sova nu så godnatt!


Grattis farmor!

Vaknade vid 10 och låg i sängen tills 11, gick upp och åt frukost med familjen, duschat och bärt massa saker med pappa.
Farmor fyller idag så är hos dom nu och sitter ute i solen, ikväll ska jag typ träffa Moa^^ bloggar sen


ZzzZzZzZZzzz

Trött som in i h*lvete. Ska aldrig mer flytta, PUNKT! Ikväll blir det bara en hemma kväll framför tvn med tacos,godis och familjen^^ pappa har dessutom pajjat ryggen (börjar bli en standard när vi flyttar xD). Bloggar väl ikv antar jag, och kom på nu att det är ju kväll xD jaja, bloggar sen ^^


Ingen rubrik

Vaknade vid 10 och gick upp direkt och klädde på mig,sen åkte vi till vår gamla lägenhet och tömde vinden och efter det åkte vi till Anettes lägenhet och tömde vinden^^ och sen till skroten, va feeeeeta kön där! Nu har vi typ precis lämnat släpet och jag sitter i bilen medans pappa och Anette är inne och handlar^^ Ikväll blir det nog att dra till fritidsgården, inte helt säker än men kanske^^ ska fixa lite i mitt rum och sådär. Uppdateringen blir nog inte den bästa nu under helgen eftersom jag måste mobilblogga pga att vi inte har internet fören på måndag-.-


Godnatt

Precis kollat klart på big brother och ska sova nu, och tror aldrig jag älskat och längtat så mkt efter min säng som idag xD godnatt


Flytt!!

Dagen började med att jag vaknade vid halv 11 och då gick jag upp klädde på mig och sminka mig, och nu till det ovanliga.. Jag satte upp håret i en toffs! (för er alla som inte vet så, har jag ALDRIG toffs^^) Började plocka ihop lite saker i mitt rum och sen kom sharia till mig och då cyklade vi till nya lägenhetem nästan direkt och så började vi fixa lite och sådär. Hon torkade min garderob och jag diskade av alla hyllplan som ska vara i kylen. Vi började packa in min garderob och då kom pappa och alla med fullastat släp så vi gick ner och börjde bära upp grejjer, och jag säger bara det.. Misstag att flytta längst upp utan hiss! XD Fast va inte så farligt jobbigt endå, och lite extra träning skadar ju inte x) Har fixat och sådär i mitt rum hela dagen, ska få ny soffa till mitt rum.
Efter vi kört allt så åkte pappa,anette,sharia och jag till donken och käkade :D Efter det drog sharia hem typ och då fortsatte jag fixa i mitt rum. Fick värsta skräckupplevelsen det första jag gjorde när jag kom in i lägenheten oxå. Hjälpte pappa att koppla in diskmaskinen och då kommer det en stor,fet,hårig spindel och jag som har största spindelfobin och som satt närmast spindeln fick ju panik o började springa och skrika.. Och jag som ALDRIG gråter stod och grina i mitt rum xD
Kom precis hem från gamla lägenheten,va och hämtade några saker därifrån. Ska lägga mig tidigt idag, ska bara bädda sängen och byta om sen sova. Sjukt trött!


Hemma igen!

Vart på vift sen kl 18, först hos faster och sen drog jag ut med Sharia^^ hihi, imorn flyttar vi så ska träffa henne imorn oxå, hon ska hjälpa till, kul :D Och nu är vi lediga, sjukt skönt! Ska sova imorgon så jag pallar med o hjälpa till o flytta, både kropp och själen är helt slut, ska bli sjukt skönt med ledigt!:D vet inte om
Det blir att kolla på big brother ikv, lägga sig tidigt blir det iaf^^

 

 


Ingen rubrik!

Precis kommit Hem typ, pratat med Sharia i telefon och ska ta nånting o äta. Gick hem från Hemkunskapen med Wille och Johan, kände mig skapligt kort-.- prata även med Madde i tele då^^ ikv ska jag till faster och fira hennes kille som blir 27-28 år^^ och helgen består utav och flytta o träna^^ bloggar sen!


Big brother och sängen

Nu ska jag se på big brother och byta om o lägga mig i sängen, sjukt trött'-.-
Jaja godnatt

Os..'-.-

Dagen började uruselt, vaknade upp med ögonmigrän som farmor kallar det, yr,illa mående och kraftlös.. Men efter ett bra tag som jag legat i sängen och försökt komma upp så kom jag upp och lyckades fixa i ordning mig och gick till skolan vid 9:10 och såklart så va både 6a och 6b samlade i vårt klassrum när jag kom in 1 timme försenad'-.-
Dagen va väl okej, vi hade nån os sak på ekängen och jag o sharia fick springa dit'-.- Det va rätt okejj där, inte lika illa som jag trodde det skulle vara^^ Åkte hem med faster och dom, och har bärt min kusin som är 2-3 år gammal så mina armar är typ döda'-.- Fick springa som en galning efter henne! xD Och garvat ihjäl mig åt någon svartsjuk brud och hennes kompisar oxå, fattar inte att folk kan ta saker och ting förgivet och sen dömma andra för det..Lite roligt iaf, märks ju iaf att dom vet vem man är ;) haha, skämt-o-sido xD
Fixade även Sharias blogg, länk här.
Imorgon så slutar jag 15:30 så blir nog ingen träning imorgon, buhu..
Fått tid hos skolsyster oxå för att hon ska prata om vad som inte händer om man äter osv, åh hatar att alla överdriver så mycket'-.-
Ska börja packa strax, flyttar på fredag :D *happyface*
image description

Godnatt inlägg

Blir sista inlägget för idag, har typ inte gjort så mycket, duschat och sitter o kollar på big brother^^ Bloggar igen imorgon, godnatt


MangeMakers


You light up my world like nobody else.

Hej!
Dagen va bra faktiskt!
Pratat lite grann med William medans vi tränade, hihi♥
Vi drog typ hem direkt efter skolan och bytte om och drog sen till djurgårn och tränade^^ Haha, va sjukt kul! xD
Ska strax duscha typ, och vänta på att Pappa och Anette ska komma hem^^ Har feeeta skavsåret efter skorna från idag'-.- Men bloggar sen, ska typ duscha nu^^

Inte bloggat

Vart ute med Sharia, kollat på fotboll och typ massa, käkat pizza med Moa och Sharia och vart ute och pratat en hel del med Sharia, kom hem för typ 1h sen och just nu vill jag bara spy.. Kärlek kan seriöst ta sig, även fast det är hur härligt som helst..
Imorgon så vill jag helst inte ens gå till skolan, vill inte träffa Honom och efter skolan ska jag ut och gå med Sharia ^^ Den här dagen har vart sjukt grym samtidigt som den får mig att bara vilja gråta..
Ska duscha nu och sådär så det här blir sista inlägget, godnatt♥

Vad gör jag vaken nu?..

Vaknade av att jag började nysa som tusan o att ögonen rann o näsan klia, jäkla pollen! Jaja, vet inte hur dagen blir, ska iaf vänta på att min bebis ska vakna^^ bloggar sen :)


Hos Sharia!

Haha, blev att sova hos sharia inatt, vi typ flummar o ska se på en skräckis sen^^ ligger och myser i sharias rosa one piece ^^ fien fien stavning i know xD bloggar imorn ^^


Godmorgon!

Precis vaknat o ligger i sängen och bablar med Moa och Sharia^^ Vet inte vad som händer idag, men blir nog att vara med Moa och Sharia. Bloggar senare :)
Några bilder, och sorry för mitt rum är kaos men håller på o flyttar xD


Bullar! :D

Nu är bullarna klara o dom blev sjukt goda! Trodde nästan jag o Moa skulle spränga köket xD haha, Moa och Sharia ska iaf sova hos mig ikv ^^


Bakar bullar med Mosiiis!

Haha, som vanligt så ändrades min plan för helgen:D Bakar bullar med Mosiiis nu och hoppas på att sharia och Moa ska få sova hos mig ^^ bloggar senare ^^


Feelings change, memories don't

Godmorgon
Vaknade 6:45 och hoppade in i duschen direkt, ska föna håret och fixa i ordning mig och sen dra till skolan ^^ ikväll ska jag bara vaara hemma och packa o mysa med familjen och lägga mig tidigt ^^ men nu måste jag börja fixa mig, bloggar sen ^^


Dålig uppdatering börjar bli standard..'-.-

Inte bloggat idag eller jo försökt, haft ett nytt inlägg uppe sen kl2 men inte orkat skriva..xD Har typ sovit,Packat,pratat med Anette, suttit vid datan,kollat på tv och big brother men inte orkat blogga xD
Dagen va typ ur usel eftersom det hände en grejj med nån jäkla unge från Invandrarklassen '-.- Va sjuuuukt arg!
Kvällen består iaf utav att kolla på big brother och sova, har otroligt ont i huvet tack vare att jag blev så arg förut '-.-
Helgen blir det nog att packa och chilla, Vi fick dessutom flytta in tidigare i nya lägenheten :D
Helgen ska iaf bli lugn och jag ska se till att sova, är helt slut, i både kropp och själ. Mitt huvud är typ bombaderat med tankar, så mycket tankar att jag knappt vet vad jag tänker på ibland..'-.-
Fast tanken på Honom gör dagen ljusare, som tur. Men ser nu hur mitt liv börjar bli normalt, hur jag faktiskt förändras till nånting bättre. Jag har lärt mig att acceptera det gamla och lärt mig att ta dagen som det kommer. Jag kommer aldrig kunna styra framtiden och det gör mig rädd, men den rädslan och paniken för framtiden börjar lägga sig, för jag börjar få mer svar på varför. Jag har börjat acceptera men är inte redo att förlåta Henne för allt, men jag är tacksam för hur det blev. För Hon lärde mig det viktigaste, man gör sina val väl, visade mig hur ett misslyckat liv ser ut och hur vissa val påverkar andra.
Nu ska jag iaf se på big brother och byta om, SJUKT VARMT!

Godmorgon

Ligger i sängen typ o ska strax gå tillskolan, hoppas på att dagen inte blir allt för jobbig. Sjukt trött!
Fixade bloggen igår, vad tycker ni?:) ska fixa lite mer på den ikv men är helnöjd!:D
Men ska dra mig mot skolan nu herrå ^^
Klicka F5 om ni inte ser nya designen och headern :)


Dagen=Dåligt bra!

Dagen började skit men blev bättre! ^^
Sitter och pratar skype med Johan och William nu typ xD
Har inget och skriva nu, bloggar senare och berättar mer om dagen ^^

Skolan..

Vill bara dö just nu, sjukt trött, Moa och Sharia är sjuka så blir att vara med killarna idag, ont i magen, och hemkunskapsprov idag -.- får se om jag överlever dagen..^^ men ska typ gå nu.. Eller ska först bli i tvingad vidrig frukost -.-


Fullt upp!

Haft fullt upp, flummat runt på stan o provat massa konstiga kläder typ xD
Bland annat lekt William xD röda chinos och as mycket häng xD precis pratat skype med William,Johan och Sharia ^^ men ska se på big brother nu, bloggar imorn ^^


Godmorgon!

Sitter o försöker tvinga i mig yoghurt.. Frukost är bläää! Ska strax gå till skolan..-.- va sjuuuukt trött i morse o snooza från kl 6:20-7:30.. XD
Ska typ gå nu, bloggar sen ;)


Vart ute med bästa!

Drog ju ut förut med Sharia, och shit vad vi pratat, haha gud! Killar,tjejsnack,minnen,gammalt, ja allt! Haha, haft grymt kul iaf!
Blev bara så sjukt kallt! Och måste vart nåt fel på oss, alla glodde som tusan xD
Blir iaf sista inlägget för idag, ska se på big brother och sen sova^^


Drar ut!

Drar ut med Sharia nu, bloggar sen! ;)

Musik!

Sitter framför datan och typ dunkar musik, fastat totalt för Nicki Minaj-Marilyn Monroe.
Skolan va helt okej, blev lite lack en stund men Max fick mig på bra humör direkt typ xD Flummat sönder med William och killarna idag oxå xD
Idrotten idag var förjävlig, dog typ! :c Så sjukt mycket pollen ute och klantig som jag är glömde jag bort mina pollen tabletter '-.- Fick svårt och andas och allt började typ snurra och fick sjukt ont i bröstkorgen och hjärtat'-.-
Ska åka och handla sen med pappa och anette och idag ska jag bara slappa, sjukt trött!
Som ni säkert ser så har bilderna från grönan precis kommit ut oxå ;)

BildBomb!

Från skrattkammaren/lustigahuset
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Konserten
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Förlåt.

Igår bloggade jag ju knappt inte, beror på att jag var helt slut. Vart hemma ungefär 5 minuter på 2 dar. Fullbokade helger är bra, för då tänker jag inte,men efter helgen så är jag helt slut i både kropp och själ.. Och den här måndagen va jobbig att gå upp, dels för att jag hade den där trötta måndags känslan och för att första lektionen är idrott.. Hatar idrott!
Ikväll LOVAR jag att grönanbilderna och helg bilderna kommer ut och att jag ska berätta om helgen, men nu måste jag börja fixa mig osv inför skolan..-.-


Inte bloggat!

Va borta hela dan igår, hos mormor som ni vet och hann knappt komma hem innan jag skulle iväg igen xD Sharia kom o plockade upp mig o så åkte vi till Moa o sov hos henne ^^ Bloggar när jag kommer hem :)


Dagens outfit

Jeans shorts:gjort själv
Leggings:Hm
Stickad tröjja:Vero Moda
Tubtop:vet inte xD
Mobbad bild men ah


Vad gör jag vaken nu..

Vaknade precis.. Telefon vibrera 100 ggr, solen lyste in och typ gjorde mig blind fast jag blundade, och det blev varmt o jag måste upp.. Ska väl till mormor sen lite senare, ska bah bli människa först ^^ Lägger ut bilder och klipp från igår sen :)


Hemma!

Shit både hes och döv! LMFAO va kungligt bra! Fler bilder kommer imorn, men några kommer nu ^^


Grönalund!

Sitter i bilen påväg till grönalund ^^
bloggar senare eller imorn ^^


Trött..

Sjukt trött så blir typ sova inom 1h, måste va pigg dessutom. Sen orkar jag inte ens vara upp längre, mitt huvud är bombat och allt känns bara skit. En del av vill tillåta mig själv och sakna mitt gamla liv men en del av mig vill inte tillåta det. Jag pendlar mellan bra och dåligt hela tiden, känner nu att det börjar ta kål på mig. Trött ända in i själen och skulle behöva sova i flera dygn känns det som, men jag måste stå på mig och försöka bete mig som vanligt.
Ska iaf bli skönt att komma iväg en stund imorgon, hitta på nånting roligt och slippa tänka för ett tag.

Fastnat för!

Hihi "några" låtar jag typ fastat för xD
Vissa gamla och vissa nyax)

GRÖNALUND OCH LMFAO!

Imorgon blir det grönalund och konser :D
Vi får gå redan klockan 11 från skolan och så ska vi åka till sthlm^^
Längtar som tusan!!!!! Så blir att lägga sig tidigt ikväll^^ Haha, kommer ha lika svårt och sova ikv som småbarn har dagen innan julafton xD
Dagen har vart bra, väldigt bra förutom att jag fick blodsockerfall/näringsbrist idag helt plötsligt? Allt typ snurrade men gick sån tur över efter typ 30 min ^^
Satt kvar efter skolan och pluggade eftersom vi går hem tidigare imorn ^^
Bloggar senare igen^^

Godnatt typ..xd

Så trött idag att jag skippar big brother xD höll på o somna när jag prata med madde i telefon oxå xD så jag går o lägger mig typ, nu. Strax xD
Bloggar imorn tror jag^^


Vilsta..

Trött som tusan idag, och hade typ sveriges värsta morgon och världens värsta morgon humör -.- sov sjukt dåligt inatt och somnade inte fören sent -.- Vart på konstmuseet idag, va rätt okej:) åkte till vilsta och solade med Moa och Sharia oxå, solen försvann typ hela tiden xD Mår typ as illa nu och har världens huvevärk-.- Men dagen har vart rolig, typ dött av garv OCH POLLEN! Usch, hatar pollen, dog seriöst! Längtar till fredag! Både till helg och till grönalund! Men får se om det blir nåt grönalund på fredag, hoppas såklart på det men får se :) Lördag blir det att träffa syster,mormor,morbror och kusin ^^ blir nog oxå rätt kul, hoppas bara på att man inte är helt slut körd efter man träffat dom ^^



Träningsvärk imorgon? YES!

Typ gått äckligt långt idag '-.-
Men hann sola en liten stund iaf^^ Blir att dra till vilsta imorn och sola med Sharia och kanske William ^^
Men ska typ lägga mig strax, sjukt trött! Skola i morgon, typ dör! Det här blir iaf sista inlägget för ikväll^^
Vill ha fredag nu! På fredag blir det att gå hem från skolan kl 11 och ta 12 tåget till stockholm och åka till grönalund o åka karuseller och se LMFAO !:D Sen på lördag ska jag till Mormor och träffa My och Morbror och min kusin ^^
Men ska typ kolla på Big Brother nu och sen sova ^^ God natt alla :)

Demostration i Eskilstuna?

1 Maj idag, menas allså med att det är demostration idag-.- Nazister mot dom som vill stoppa nazisterna, är rena kaoset! Tycker det är sjukt löjligt! Pinsamt när en grupp människor går och skriker "stoppa svartskallarna", dom skämmer ut sverige! Människor som människor, folk borde sluta döma folk efter hur dom ser ut, vad dom tror på osv, är bara så sjukt löjligt!


Vilsta!

Bestämde med Loppan att vi ska dra till vilsta och sola vid 1 :D jippi, hoppas på lite färg :D


Vill sola!

Jag vill sola-.-
God morgon föresten ^^
vet inte hur dagen ska se ut, hoppas på att kunna sola :D
Gårdagen va rätt okejj, va med Moa och Sharia och senare på kvällen så drog Moa och jag till sundbyholm^^


RSS 2.0