Egoism

Dörren stängdes, dock inte med samma smällar hon slängt igen dörren med, tyvärr.. Kanske har jag bara lite mer samvete o respekt för människor? Jag vet inte, men en sak vet jag. Vissa människor är fan inte friska&egoism bland fd missbrukare är nu en regel.. 
Varför är det så igentligen? Det är så smärtsamt o plågsamt för missbrukaren/fd missbrukaren, men vi som stått runt omkring och fått ta deras smällar, Vi ska inte känna nån jävla smärta, vi ska bara välkomna dem med ett stort jävla leende när de väl känner för att sluta knarka. Vi ska inte ställa några frågor eller ge dem någon "onödig" smärta som dem definerar det, för att underlätta för dem.. Det är osynliga jävla regler som är så löjliga att jag spyr. 
Vi människor runt omkring har fått ta deras lögner och skit, MEN det är vi som ska behandla dem som att de vore OFFER. 
Och då är inte jag rätt människa att ha i närheten, för att för mig är ni missbrukare/fd missbrukare inga offer, det är ni som är gärningsmännen och de är ni som ska få sota för de ni gjort, inte behandlas som att NI blivit drabbade av något, för de har ni inte. NI gjorde ett val, och de valet resulterade i att ni förstörde erat eget o många andras liv&bara där ser man ju att det inte är er de är synd om, för de va ju ni som valde att vara gärningsmännen.


Händelserikt

Ja ni.. Min senaste månad har minst sagt varit händelserik, sportlovet förvandlades från ett bekymmersfritt lov till att jag behövde ta ett avgörande beslut.
Att öppna dörren till en människa som igentligen redan borde vara innanför dörrarna, är ett beslut som både va svårt och samtidigt problematiskt att göra. 
Hur mycket borde man dessutom öppna dörren för en människa som igentligen slängt igen dörren i nyllet på en ett x antal gånger? Medvetet eller omedvetet har ingen roll.. 
Och isf hur ska man kunna lösa och gå vidare? Hur ska man kunna lösa saker när jag aldrig någonsin kommer förstå vissa handlingar oavsett förklaringar? 
Går det ens att förlåta en människa efter såhär mycket? Förlåta för ens egna skull går, men går det att förlåta en människas handlingar någonsin? 

Konsekvenser av handlingarna de gjort speglas ju av i beteendet mot dem, och med det menas de väl att man inte kan förlåta deras handling fören du behandlar människan utan aningar? 
Jag vet inte, men ett förlåtande är långt borta&dörren är bara öppen en springa.. Kanske är min tur att slänga igen dörren i nyllet nu, det visar sig. 



RSS 2.0