Egoism

Dörren stängdes, dock inte med samma smällar hon slängt igen dörren med, tyvärr.. Kanske har jag bara lite mer samvete o respekt för människor? Jag vet inte, men en sak vet jag. Vissa människor är fan inte friska&egoism bland fd missbrukare är nu en regel.. 
Varför är det så igentligen? Det är så smärtsamt o plågsamt för missbrukaren/fd missbrukaren, men vi som stått runt omkring och fått ta deras smällar, Vi ska inte känna nån jävla smärta, vi ska bara välkomna dem med ett stort jävla leende när de väl känner för att sluta knarka. Vi ska inte ställa några frågor eller ge dem någon "onödig" smärta som dem definerar det, för att underlätta för dem.. Det är osynliga jävla regler som är så löjliga att jag spyr. 
Vi människor runt omkring har fått ta deras lögner och skit, MEN det är vi som ska behandla dem som att de vore OFFER. 
Och då är inte jag rätt människa att ha i närheten, för att för mig är ni missbrukare/fd missbrukare inga offer, det är ni som är gärningsmännen och de är ni som ska få sota för de ni gjort, inte behandlas som att NI blivit drabbade av något, för de har ni inte. NI gjorde ett val, och de valet resulterade i att ni förstörde erat eget o många andras liv&bara där ser man ju att det inte är er de är synd om, för de va ju ni som valde att vara gärningsmännen.


Kommentarer
Postat av: Anne

Att vara anhörig till missbrukare oavsett missbruk eller medberoende som det så fint heter är inte det lättaste .
Har själv eftersökt och ifrågasatt varför 12 stegs programmet är för missbrukarna men inte dom anhöriga och fått till svar att behovet är stort men tyvärr finns det inte resurser .
Medan fd missbrukare kan gå på möten varje dag så finns det bara ett möte i veckan för anhöriga i Eskilstuna.
Du har så rätt i att det finns inga som är så egoistiska som fd missbrukare/missbrukare.
En anledning är dock det att 12 stegs programmet går ut på att sätt alltid dig själv i första hand...suck...om du visste hur många dagar/nätter har gått åt att diskutera denna konstiga sekt 😜 som inte fungerar i praktiken i ett "normalt" liv.
Dina insikter är grymma Elin och du skall vara stolt över dig själv ❤️
Du kommer att gå långt, all kraft och styrka till dig ❤️

Svar: ❤️
mylifeisabigstory.blogg.se

2015-03-31 @ 08:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0