Gråter redan

Mitt nya schema kommer ta död på mig..


Glömt bloggen, och allt annat för den delen oxå !

Inte bloggat på en evighet.. Blogg.se appen funkade inte som vanligt i Grekland och vem orkar hålla på och trixa med det på semestern? Och sitta vid datan hinner man inte ens, och då tänkte jag att jag struntar i bloggen och bloggar sen när jag kommer hem ^^ 
 
Kom hem i fredags och då sov jag hos älskling till Måndag, saknade honom sinnessjukt mycket.. Har inte gjort alls mycket sen jag kom hem, va på stan en snabbis med älsklingen igår, köpte blondshampoo och torrshampoo^^ Sen myste vi med spicy hot när vi kom hem^^ 
 
Men ska berätta om resan nu istället. Jag har seglat och det var sinnessjukt roligt! Fick styra båten men det va bara läskigt :o Haha visste inte riktigt hur man skulle göra så hela båten guppade typ, haha. Satt fram i båten och trivdes som satan! Roligaste jag gjort! Även vart i gamla stan i Kalamata och kollat runt, shoppat och sånt. Sen gifte sig Pappa&Anette oxå, as fint bröllop! Halv 5 på morgonen var jag hemma, haha. Va hos frisören och det blev helt fail, va jätte missnöjd och allt, men sen senare på kvällen så blev håret lite bättre iaf så det löste sig! :) Va ett jätte fint bröllop! 
Har badat i lagunen som inte alls va sig lik! Höga vågor som va as roliga, låg med badringen och flöt. Fick mig en chock när jag kom dit, va jätte mycket tång, på stranden och vattnet på ena sidan, men på andra sidan va det som vanligt. Hade iallafall en bra dag där :) 
Har vart på en jätte mysig strand med grottor och korallblått vatten, där var även den stranden vi stannade på när vi va med segelbåten. Hittade massa fina snäckor och fick massa fina bilder! Även vart i Methoni och där skulle vi kolla på en borg, men den va stängd. Fick iallafall massa fina bilder på borgen på utsidan :)
Haft mysiga kvällar i koroni och badat och solat massa, likaså har jag bara legat och tagit det lungt&saknat min fina älskling ;) Haft en riktigt bra resa, och hittat mitt favvo varuhus, Jumbo! Finns ALLT och det är JÄTTE billigt! Hahaha, älskart! ;) 
 
Finns säkert 100 till grejjer att berätta men det kommer :)
 
Imorgon ska jag ha möte med rektorn ang klassbyte, är så nervös att jag mår illa, hoppas verkligen att det blir den klassen jag hoppats på.. 
Fått en ny data oxå, Tack Anneli&Reijo! 
 
Skola på måndag oxå.. Kan antingen bli riktigt bra eller bara bra, men tycker synd om pappa och Anette som kommer få stå ut med mitt morgon humör dom första veckorna då man fortfarande är ovan vid att gå upp tidigt xD Men.. får hoppas att det ändå inte är så illa, men det tror nog det är rätt lungt ;) 
 
Blir att gå och lägga sig strax och hoppas på att få sova lite iaf trotts nervositeten.. hehe ;) 
 
Kan inte lägga ut bilder nu för dom ligger på telefon och datan ska rensas imorn så, lägger ut dom i efterhand^^ 
Natti natti :) 
 
Även gått och blivit blond igen förresten! ;)

RSS 2.0