Landat

Nu har jag inte bloggat sen i Maj, men känner att jag varit lite som i en glädje dimma eller nåt nu den senaste månaden, men känner nu att jag börjat landa. 3 års helvete är äntligen över! 3 år som varit ett jävla helvete, samtidigt som det varit den bästa tiden i mitt liv är äntligen över&det som är så fantastiskt är att den personen som gjort denna tid så fantastisk fortfarande är kvar vid min sida och kommer fortsätta göra min vardag helt fantastisk. 
Jag ångrar inte dom här 3 åren för jag träffade den finaste människan i världen, men om jag skulle säga att dessa år varit enkla skulle jag ljuga. 
Jag har stött på många olika människor&jag har lärt mig väldigt mycket om både mig själv och andra människor. Och något jag lärt mig är att man inte kan va blåögd i dagens värld, och skinn på näsan är ett måste för att överleva. 

Inte nog med att skolan varit hemsk under dessa 3 år så har jag gått från att ha en stor jävla betong mur runt mig&ett hårt yttre, till att bli öppen&glad, samt att jag faktiskt är lycklig
Jag har idag så många bra människor runt omkring mig, BARA bra människor. Under dessa 3 år har jag rensat bort negativa människor från mitt liv, vänner som familj. Och det har inte varit enkelt men nu i slutändan va det så himla värt, för de va dom som behövde bort för att jag skulle kunna riva min stora feta jävla betongmur. 
Jag har under dessa år åkt en berg&dalbana, det har gått bra, det har gått dåligt. Men de va allt detta som behövdes för att jag skulle kunna bli fri från de helvete jag varit i alldeles för länge. 

Idag så är det inte som att få ett slag i magen när någon frågar om min relation till min biologiska mamma, idag kan jag ge personen ett svar utan att må dåligt i dagar efteråt. 
Idag är jag inte rädd för att träffa henne, utan idag så VET jag att hon eller någon annan aldrig någonsin kommer att kunna få mig att må så dåligt igen, för idag så är det jag som står stadigt.

Och de är inte fören nu jag börjat inse att de faktiskt är över nu, jag börjar landa i att mitt liv faktiskt är mitt liv idag.


RSS 2.0