Nån

En bomb som inte har nån av eller på knapp, en bomb som styr sig själv, som smäller när den vill. Den går inte o styra, den har ett eget jävla liv, ett eget jävla liv i nåns kropp. Nån, har inte nåt o säga till om, för Nån, ska bara smälla, ska bara vara i bitar, Nån ska inte existera, för Nån är ingenting värd. Nån är bara någon, som blivit offer för nån.. 

Bullbak!

Igår blev det bullbak med Moa! Rasmus kom hit vid 9 o sov här, vi typ kollade på en film som hette Nånting xDEller rättare sagt, han kollade för jag somnade xD 
 Blev lite jäst över så gjorde några bullar till nu i morse^^ Strax hoppa in i duschen&fixa sig, ska följa med Älsklingen till hans morfar som har 70-års fest idag :) 




Bakning

Har verkligen inte haft någon tid alls till o blogga, har inte heller mått helt prima. Mycket på gång nu så man har helt enkelt inte orkat.. 
Förra torsdagen så va jag o profilen jag går i, på konstmuseumet, det va konstnärer från hela norden, olika utställningar, den va faktiskt riktigt bra! Men även jäkligt snuskig.. Vet ibte riktigt om en del var konst, det var ett bås, där 2 st skulle ställa sig på varje sida&kände personen sexuella vibbar, så skulle dom trycka på en röd knapp som var framför dem, och som tillhörande fanns det ett rum med en sköterska i som det gick o ha sex i.. Känner mig tveksam på att det verkligen är konst xD fanns även ett bildkollage som inte va så jäkla discret.. Men andra delarna utav utställningen var bra! Dom hade tagit ett mjölkglas och ställt en kanon över så det såg ut som en tjej drunknade i glaset, det va även några gubbar och en husvagn i pappmasche, villet va väldigt coolt! 





 

Har även bakat cupcakes med Moa, blev lyckat faktiskt! Köket exploderade inte och alla va oskadda^^ 

Hade en super mysig kväll med Älsklingen i helgen eftersom att vi firade 1 år den 11 september, vi hade super mysigt <3 massa gotti gotti och mys :) 


Och idag ska jag baka kanelbullar med moa, hoppas köket inte exploderar! Fast vi är duktiga^^ men nu måste jag börja avrunda, måste möta moa om en kvart! Bloggar mer sen!

Mitt liv, mina regler!

En vacker dag så vill jag kunna berätta allt, hela historian, hela mitt liv. Men än så länge går det inte, för det är långt ifrån över.. Om det någonsin kommer att ta slut. Med människor som är så fast, så blinda, så känslokalla och så sjuka, så tar inget slut. Dom är fast i sin cirkel o har sugit in alla andra i deras närvaro i den också, att ta sig ur går inte. Man blir blind, man ser inget, allt är normalt.. Framtills nån hjälper dig och se, då kommer du ur.. Men vill man komma ur? Vill man leva med att vara det "svarta fåret" som inte längre bryr sig om dom?
Leva med att ha en smärta för att man vet att det finns andra som står en så nära som man bara vill hjälpa, men som är så långt bort, så långt bort att det inte ens finns nån styrka till och höra av sig och hjälpa.. Leva med att veta att den som ska vara din trygghet, inte ens kämpar för dig, eller ens bryr sig om dig..?
Leva ett helt normalt liv, men veta på insidan att ditt liv inte är normalt, för dom såg till att det aldrig ska kunna bli normalt. Dom gav dig det utan att du ens hade något och säga till om.. Ingen kan säga nånting.
Leva ett liv där Dom har bestämt allt&helt plötsligt bli fri, men veta att dom endå kommer vara kvar fram tills den dagen då du tar sitt sista andetag..

Jag är fri, jag bestämmer själv, men dom är endå kvar.. Tack vare ett par få personer så blev det ett helvete för många. Vem har rätten att bestämma att dom ska ge andra ett helvete?

Hoppas innerligt att en speciell person läser det här&att det tar riktigt jävla hårt i "mamma-hjärtat". En vacker dag, ska hela jävla världen veta vilket grymt misstag några få människor gjorde.

Mitt liv, mina regler.



RSS 2.0